Ronaldo sluša i ne vjeruje šta Georgina priča: Njena jedna riječ "zaledila" Ronalda!

Snimak sa druženja u Madridu je viralan

Ronaldo sluša i ne vjeruje šta Georgina priča: Njena jedna riječ "zaledila" Ronalda!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su nekoliko proteklih dana proveli u Madridu gdje su promovisali novi biznis najpopularnijeg fudbalera današnjice za kojeg se nada da će mu donijeti milione.

Gdje se god pojave Ronaldo i Georgina privlače ogromnu pažnju, a tako je bilo i u Madridu gdje je slavni Portugalac proveo najduži period svoje karijere.

Ronaldo je pokrenuo biznis vezan sa proizvodnju i prodaju alkalne mineralne vode pod nazivom Ursu 9, a prilikom druženja sa novinarima nastala je zanimljiva scena.

Naime, kada je Georgina govorila Ronaldo je zakolutao očima i iznenadio se onim što govori njegova partnerica i jasno je da je bio u čudu zbog svega što je čuo.

[twitter]https://twitter.com/laligafrauds/status/1666904431982436384[/twitter]

Oglasi

Špekuliše se da je Ronaldo ostao iznenađen Georgininim odgovorom na pitanje da li bi se udala za višestrukog osvajača Zlatne lopte.

"Naravno", glasio je Georginin odgovor što je i očekivano, ali nagađa se da je Ronaldo iznenađen zašto je uopšte influenserica odgovarala bilo šta na tu temu.

Ubrzo nakon što je snimak postao viralan Georgina je pokušala ispraviti stvari tako što je objavila zajedničku fotografiju sa Ronaldom te ujedno i promovisala njegov novi proizvod.

Unazad nekoliko mjeseci se špekulisalo da je glamurozni par u krizi, međutim Georgina je i ovaj put iskoristila priliku da poruči novinarima kako su sve izmišljotine.

Oglasi

Navodno se Ronaldu uopšte nije dopalo Georginino ponašanje prilikom snimanja dokumentarca za Netflix kao i način života koji vodi jer je počela više da misli na sebe nego na porodicu i na odgoj djece.

Posljednji put "ulje na vatru" je dodala nedavno objavom njenog specijalnog "twerkanja". Pokazala se kao odlična učenica, ali je i zagolicala maštu mnogim muškarcima.

Inače, ovaj par je u vezi od 2017. godine. Navodno su već neko vrijeme zaručeni, ali Ronaldova majka, Dolores, nikad nije dala dozvolu za vjenčanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi