Objavljen pakt između Ronalda i Georgine: U slučaju da se rastanu, ona će živjeti kao kraljica

Ništa joj neće faliti

Objavljen pakt između Ronalda i Georgine: U slučaju da se rastanu, ona će živjeti kao kraljica

Edmir Škorić

Jedan od najuspješnijih i najpoznatijih parova na svijetu čine portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i manje poznata Georgina Rodriguez, s kojom je već nekoliko godina u vezi.

Posljednjih mjeseci stalno se govorilo o nekim problemima u vezi slavnog para, no portugalska zvijezda oštro je demantovala te glasine, a također su se zajedno pojavili prošle sedmice u Madridu.

"Moja porodica je uvijek uz mene. Gio je uključena u sve moje projekte, a ja je sa svoje strane podržavam. Ona ima svoj put (ne - u poslu) i ja je podržavam 100%. Uvijek ćemo biti zajedno. Puno smo jači kad smo zajedno", kazao je Ronaldo, otkrivši da planira kasnije živjeti u Španiji.

"Imam mnogo prijatelja u Španiji. Nadam se da ću u Madridu provesti onoliko vremena koliko i na drugim mjestima u Španiji gdje imamo kuće. Španija je definitivno jedno od mjesta gdje ćemo živjeti nakon što završim karijeru" , rekao je Cristiano Ronaldo, prenosi Mundo Deportivo.

Španski tabloidi otkrili su da se 29-godišnjakinja vodi kao majka blizanaca Eve i Mattea, a ne samo Alana i Belle Esmeralde.

"Iz vrlo solidnog izvora, bliskog Georgini, znam da ona u dokumentima nije samo majka Alana i Belle Esmeralde, koje je rodila, već i blizanaca Eve i Mattea. Oni nisu njena biološka djeca, ali se predstavljaju kao njena djeca".

18. decembra 2018. Georgina je sama otputovala iz Torina u Lugano kako bi prijavila Alanu Martinu u portugalskom konzulatu u tom švicarskom gradu. Tada su upisani i Eva i Matteo rođeni 2017. godine.

"Argentinka je imala punomoć koju je potpisao Cristinao, što joj je davalo puna prava po ovom pitanju", rekla je novinarka Maya Oliveira, a prenosi AS.

Osim toga, u predbračnom ugovoru koji su potpisali između njih dvoje, u slučaju rastave, Georgina Rodriguez dobivala bi imanje u La Finci i 100.000 eura mjesečno i to do kraja života.

Sigurno je da je Georgina spremna ostasti do kraja uz Ronalda, ali u slučaju da je zadesi sudbina Shakire, koju je prevario Gerard Pique, Georgina neće imati problem kako nastaviti dalje, barem ne u ekonomskom smislu. Ono što će joj potom pripasti riješiće joj sve životne probleme, iako se nikada nije udala za slavnog nogometaša.

Oglasi

Georgina Rodriguez rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španije, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13.000 stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole.

U Madridu se zaposlila u jednoj luksuznoj Guccijevoj radnji, gdje je navodno i upoznala Cristiana, koji je tada bio igrač Reala.

Prvi put zajedno su se pred medijima pojavili na crvenom tepihu u januaru 2017. na dodjeli Fifinih nagrada u Zürichu, na kojoj je Ronaldo proglašen najboljim nogometašem svijeta. Širokog osmijeha i u elegantnoj crnoj haljini, Georgina je pokazala da se jako dobro uklopila u porodicu slavnog nogometaša te da ima sjajan odnos s njegovim najstarijim sinom Cristianom Ronaldom Juniorom.

Višestruki najbolji igrač svijeta iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost s mnogim poznatim ljepoticama. Ljubio je razne manekenke, modele i misice, a najviše se istaknula Ruskinja Irina Shayk, s kojom je proveo dugih pet godina i za koju su mnogi smatrali da će mu jednoga dana postati supruga.

Ljubavnu idilu narušile su trzavice poznatog supermodela s ostatkom Ronaldove porodice. Irina se navodno nikako nije mogla priviknuti na suživot sa svekrvom Marijom Dolores dos Santos Aveiro, ali Georgina je uspjela proći sve nedaće i ostati s Cristianom.



Unatoč raznim glasinama o krizi, oboje čvrsto uvjeravaju da su zajedno iz čiste ljubavi i da imaju namjeru da ostanu na okupu sa djecom.

Oglasi

Najnovije vijesti