Ledeni pogled sve govori: Georgina dobila paklenu konkurencija, krije sve o sebi kao zmija noge

Partnerica Karima Benzeme od sada u Saudijskoj Arabiji

Ledeni pogled sve govori: Georgina dobila paklenu konkurencija, krije sve o sebi kao zmija noge

A. Čaušević

Georgina Rodriguez više neće biti jedina slavna žena fudbalera u Saudijskoj Arabiji pošto joj u narednim danima stiže žestoka konkurencija. Istina ni blizu popularna kao ona, ali sigurno pojednako atraktivna. 

Karim Benzema je jedan od najboljih igrača svijeta, a kako ima milione fanova mnoge od njih zanima fudbalerov privatni i ljubavni život, iako partnerica osvajača Zlatne lopte i nije previše poznata.

Zove se Jordan Ozuna i mlada Francuskinja je prošle godine postala djevojka dosadašanjeg napadača Real Madrida, a oboje nastoje svoju vezu zadržati privatnom.

Manekenka već dugo živi između Madrida i New Yorka, gdje je usmjerena njenaprofesionalna aktivnost, a diskretna je poput Benzeme, a čak više od toga.

Rijetko objavljuju zajedničke fotografije na mrežama i trude se da se ništa ne zna o njihovom privatnom i porodičnom životu.

Oglasi

"Ne volim biti u centru pažnje, na televiziji, to mi je glupo. Imam svoj život, sa svojom poroicom i prijateljima. A i njima je bolje i lakše. Zamislite, imate četiri godine i živite svoj život s kamerom iza sebe. Možete izgubiti glavu", objasnio je aktualni osvajač Zlatne lopte.

Možda je Jordan Ozuna promijenila način gledanja na slavu sjajnog napadača, ne zna se, ono što je zaista činjenica je da na društvenim mrežama skoro pa nikad ne objavljuju nešto što implicira da su par, odnosno zajedničko poziranje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYwq2bEr_rX/[/instagram]

Dakle, Ozuna je praktično sušta suprotnost od Georgine Rodriguez koja trči za slavom i popularnošću, a čak je o sebi snimila i dokumentarac koji je emitovan na Netflixu.

S obzirom da Benzema uskoro stiže u Saudijsku Arabiju nakon dogovorenog ugovora sa Al Ittihadom vrijednog 200 miliona eura po sezoni, to znači da će i Georgina dobiti konkurenciju.

Daleko diskretnija, ali ništa manje atraktivna od partnerice Cristiana Ronalda će sigurno privuči pažnju Saudijaca, ali teško da će imati priliku da je vide kao što je to slučaj sa Georginom koja na društvenim mrežama objavljuje svaki svoj korak.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cn9OC9hqC03/[/instagram]

A koliko čuvaju život od očiju javnosti najbolje govori činjenica da su Benzema i Ozuna u aprilu postali roditelji, a još uvijek se ne zna ni spol ni ime djeteta.

Top Komentari

HarisADP
Veliki musliman benzema samo cedne kurvetine zeni. Joj sto bi ga dao malo seselju kroz ruke
1 0
user1660808179
I partnerica Karima Benzeme kaki
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi