Prvi aktivni fudbaler kojem je to pošlo za rukom

Cristiano Ronaldo je zvanično milijarder!

25

Komentari (25)

Mele
Ma zasluzio, malo morgen, 30 miliona za godinu, a 4 mjeseca ne igra nikako,Zato ja placam tv kanale 120 eura da bi gledao njega i lesija, uz Englesku ligu itd.. Plata od 5 miliona bi trebala biti krov za ove igrace, ulaznice su nekada kostale 10 eura, sad idu i do 70 ili 80 po utakmici..
user1583752673
I usput malo poreza zahaso i on Messi sto im je to trebalo, malo im?!
Bazarich
2 rekata sabahskog suneta su vrijednija od dunjaluka i sve sto je na njemu. Prema tome uputu Allaha uzvosenog ne mozes platit da imas ne znam ti koliko milijardi. Samim tim djaba mu milijarde nece mu koristit i Kobe Bryant jd otisao feninga nije ponjeo. Izvucimo pouku vratimo se Gospodaru Uzvisenom
Uranija
Svi se mi uzvišenom Gospodaru vraćamo ali je eto lijepo imati para dok boravimo na ovom svijetu moj mumine. Saff.ba plače za tobom moj ahbabu
user1582302321
SaskoSaskovic
Edin Merlin
Sve zaslužio svojim trudom i radom. Živ i zdrav bio majstore ti i tvoja porodica.
Edin Merlin
Većina njegove zarade je od sponzorskih ugovora,to što ti govoriš je čista ljubomora.
Edin Merlin
Nije on uzeo niti od tih prodavača niti doktora. Nema potrebe za takvim izlivom ljubomore. Tvoja dobra volja je ako ćeš kupiti dres od kojeg on ima 10% zarade.
Zulfikar
Znas li koliko ima onih koji su se mnogo vise i trudili i radili a da nemaju hl**** jesti???
Zulfikar
Edin Merlin
Ponovo kažem,nema potrebe da ga pljujete. Nije vama uzeo iz džepa. Nije on nikoga natjerao da mu daju toliku platu.
Zulfikar
Nije uzeo direktno ali itekako jeste indirektno jer recimo Nike da bi njemu i slicnima placao stotine miliona iskoristava radnu snagu u Kini, Bangladesu itd. u svojim "swet shop-ovima" , gdje cak izrabljuju i maloljetnu djecu za neku mizernu dnevnicu za koju na zapadu ne mozes kupiti ni jedan cheesburger sa mcdonalds-ovog dolar meni-a.
Zulfikar
Mozda tebe on placa za odvjetnicke usluge??? Za intelekt ciji je nick Merlin nije ni za ocekivati da posjeduje napredno psiholosko rezonovanje.
Edin Merlin
Smeta ti Ronaldo,pa sada i Merlin. Stvarno zavidiš uspješnim ljudima,zbog takvih kao ti mi je drago jer ne živim u futavoj Yugoslaviji. Nemam tu sreću da živim u tvom hejterskom okruženju,ali zato imam sve ostalo. Živ i zdrav bio.
Malilav22
Vjeruj mi nisam ni trenutak ljubomoran jednostavno jer vecina zarazen i manipulisana osoba i misli da je sreca para puna vreca tako i Ronaldo jer jer toliko srecan da mora cijelom svijetu dokazat preko drustveni mreza A lik zivi od slave i da ga obicna raja gotivi i smatra poput Bog . Da je istinski srecan nebi nevno u tereetani proveo satima a zenu i dijecu needeljno jednom vidio i ako ima dovojno da i unicad mogu biti Milioneri .....kome ja ovde pametujem kada zivite u zabludi
Zulfikar
Jao ti si uspjesan decko jer zivis vanka, jos povrh svega omalozavas ljude koji zive na podrucju bivse Jugoslavije. Za tvoj info i sam zivim u inostranstvu preko 20 godina, ali ne omalozavam niti generalizujem ljude koji i dalje zive u “Futavoj” matici. Uprkos sto si daleko od otadzbine iz prlozenog se vidi da si i dalje papak par excellence. Hajde sad slusaj Merlina jer to je za tebe vrhunac glazbene umjetnosti.
Zulfikar
Sta se pravdas iskompleksiranom debilu, za njega je sreca i ispjeh kada neko ima enormne kolicine novca. Za njega je dusevni smiraj, zadovoljstvo, skromnost, skrusenost astrofizika.
gh0ast
Nije preplaceno, ne znam koji se vrag palite na to. "Oj al ima ljudi koji nemaju hl**** jesti" ma nemoj, kazes nisi u drzavama bivse Jugoslavije, a gdje si? Sto si ostavio da tvoj narod u tvojoj drzavi, penzioneri, da gladuju? sto ti, o veliki moralisto, nisi ostao da placas poreze za sve. Dezerteru, @Zulfikar , prije nego sto sta kazes, pocisti prvo ispred svoje avlije.
salt_city
Zulfikar Da tebi sad Adidas ponudi mjesečno npr 50 000 € samo da nosis njihove majice i patike, bil prihvatio?
Zulfikar
Sta sam ja ostavio? Ostavio sam prolivene krvi po vrletima Bosne da bi ti sada mogao laprdati ovde i prozivati nekoga koga uopce ne poznajes.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.