Cristiano Ronaldo objavio novu fotografiju, a svi su gledali u njegove "užasne" cipele

Nisu se baš svidjele fanovima

Cristiano Ronaldo objavio novu fotografiju, a svi su gledali u njegove "užasne" cipele

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo sinoć je "počastio" svoje fanove novom objavom na Twitteru.

Ronaldo se nalazi u centru pažnje ovih dana jer se uveliko piše da će potrošiti nevjerovatnih 16 miliona eura i to na Bugatti La Voiture Noire kojeg će jedino on imati na cijelom svijetu.

Portugalac također pokreće uskoro i novi brend, a to je proizvodnja cipela s njegovim incijalima. Sinoć je objavio fotografiju i jednom od modela svojih cipela koji se baš i nije svidio javnosti.

Mnogi su kritikovali dizajn ovih cipela, te su poručili da Ronaldo mora imati nešto modernije od ovoga. Naravno, u prodaji će biti razni modeli, no za sada situacija ne izgleda baš obećavajuće.

Top Komentari

TipsterXO
Na Gorici i Crvenima Njivama će biti hit.
0 1
robertdani
Mora nešto glupo napraviti da ga se vidi/čuje jer ovako samo pričaju o Messiju!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi