Georgina je od muke rekla hvala Ronaldu: "Znam lika koji ovo prodaje za tri dolara"
(AP Photo/Luca Bruno)

Cristiano se obrukao poklonom

Georgina je od muke rekla hvala Ronaldu: "Znam lika koji ovo prodaje za tri dolara"

M. Šljivak

Izabranica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, proslavila je 27. januara svoj 30. rođendan. Slavlje je upriličeno na Maldivima bez fudbalske zvijezde koji je imao profesionalne obaveze, ali se ponovo potrudio da je obraduje skupocjenim poklonom.

Georgina Rodriguez je 27. januara napunila 30 godina. Rođendan je izabranica Cristiana Ronalda proslavila na Maldivima, ali bez svog dragog koji je imao obaveze s Al Nassrom.

Ipak, otvaranje poklona pratio je putem video poziva. CR se potrudio da svoju ljepšu polovinu 'iznenadi' novim skupocjenim poklonom, a ovog puta joj je kupio poseban sat.

Cristiano je za Georginu odabrao posebni Casio G-Shock 6900 model koji je napravljen posebno za atraktivnu ljepoticu. Odrađen je u pink boji s dijamantima i dragim kamenjem na sebi.

"Hvala ljubavi", napisala je Georgina na društvenim mrežama, gdje međutim mnogi ismijavaju poklon vrijedan 100.000 dolara.

Oglasi

Casio G-Shock model 6900

Komentari su brutalni. Smatraju da je Ronaldo morao pokloniti nešto bolje jer sat izgleda jeftino i djetinjasto.

"Ovo izgleda kao jedan od onih dječjih satova u Targetu", jedan je od komentara, dok drugi dodaje: "Kako ovo ružno s**nje može vrijediti 100.000 dolara?"

Nisu se zaustavili na ovim komentarima već se nastavilo dalje.

"Liči na sat koji se može osvojiti na mašini hvataljki". "Recimo da znam lika koji ovo prodaje za oko tri dolara"...

Ronaldo je očigledno po mišljenju mnogih napravio veliku grešku izborom poklona, a vidjet ćemo šta je on dobio od Georgine za 39. rođendan kojeg je proslavio jučer.

Georgina je poznata po tome što ima 'na tone' nakita i luksuznih satova. Često se hvali luksuzom i mnogi joj zamjeraju zbog toga.

Oglasi