Izgleda da Dal Varešanović i Sofija više nisu zajedno, jedan detalj otkriva sve

Nisu krili ljubav, ali...

Izgleda da Dal Varešanović i Sofija više nisu zajedno, jedan detalj otkriva sve

Haris Zilić

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši član Sarajeva Dal Varešanović i kćerka Amre Džeko, Sofija Vićentijević, bili su posljednjih mjeseci u centru pažnje.

Sofija i Dal nisu krili da su u vezi, čak su postavljali i zajedničke fotografije na Instagramu, ali čini se da je veza okončana.

I Sofija i Dal su skinuli zajedničke fotografije sa svojih profila što jasno pokazuje da situacija nije kao ranije. Taj detalj je i otkrio dosta stvari.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwsZT6hI9x0/?img_index=1[/instagram]

Dal je ovo ljeto iz FK Sarajevo potpisao za turski Rizespor gdje se vrlo dobro snašao.

Oglasi

Odmah po dolasku u Tursku postao je jedan od glavnih igrača Rizespora, upisao se već u strijelce i neizostavan je član prve postave.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama potpuno je fokusiran na novi klub, a ovo ljeto je i debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u duelu protiv Portugala.

I kod Sofije na profilu su samo njene fotografije, Dala nema više na fotografijama i jasno je da njihova veza prošlost.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwBC6ttI6ew/?img_index=1[/instagram]

Prošle godine u javnosti su se prvi put pojavile špekulacije da je hb. fudbaler, Dal Varešanović u ljubavnoj vezi s Sofijom Vićentijević koja je inače najstarija kćerka Amre Džeko, a nakon prvih fotografija nisu više krili vezu.

Dal je čak bio i kod Sofije u posjeti u Los Angelesu gdje inače Sofija studira a u ovom američkom gradu je živjela s Amrom prije nego što je ona počela ljubavnu vezu sa Edinom Džekom s kojim je danas u sretnom braku.

Top Komentari

user1626406138
Što je igro za reprezentaciju igro je sad neko drugi
0 1
plemic
kakva majka, takva 'ćerka.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi