Dani Alves plakao kao dijete: "Kleknula je na koljena i zadovoljila me, ona je sve započela"

Brazilac na klupi za svjedoke

Dani Alves plakao kao dijete: "Kleknula je na koljena i zadovoljila me, ona je sve započela"

Midhat Šljivak

Brazilska fudbalska zvijezda Daniel Alves (41) svjedočio je danas pred sudom po optužbi za silovanje 23-godišnje djevojke koje se navodno desilo krajem 2022. godine u Barceloni. Alves je detaljno opisao dešavanja u toj noći, priznao je kako je imao oralni odnos s djevojkom, ali da silovanja nije bilo.

Nekadašnji fudbaler Dani Alves suočava se s 12 godina zatvorske kazne po optužbi za silovanje. Njega je početkom 2023. godine 23-godišnja djevojka optužila za brutalno silovanje, a već godinu dana je bivša zvijezda u zatvoru u Barceloni.

Trenutno se protiv njega vodi postupak pred sudom. Sam Alves je danas bio na klupi za svjedoke i opisao je događaje koji su vodili do te nesretne noći. Priznao je Brazilac kako ga je djevojka oralno zadovoljila, ali da je to bilo sve što se među njima desilo.

"Tog dana otišao sam s prijateljima na ručak. Došli smo oko 14:30, dugo se nismo vidjeli. Popili smo pet boca vina i bocu viskija. Ja sam popio bocu i po vina i nekoliko čaša viskija".

"Kada smo napustili restoran otišli smo u Nubu i imali smo runde džina i tonika. Otišli smo tamo autom, Bruno je vozio jer ja nisam mogao zbog alkohola.

Oglasi

"Iz Nube smo otišli u Sutton klub. Došli smo oko 2:30 ujutro, ispratili me do stola broj šest. Jedino je tu bio toalet. Bio sam česti gost kluba i uzimao sam taj stol kad god je bio dostupan. Počeli smo piti i plesati."

"Prvo su nam prišle dvije djevojke i počele su plesati s nama. Zatim su pozvale još tri cure, djevojku koja me sumnjiči i njene prijateljice. Uopšte im nije bilo neugodno. Razgovarali smo uz jasno poštovanje i uvjeren sam da su znale ko sam."

Alves tvrdi da je zapravo oštećena ta koja je prva inicirala odnos.

"Plesali smo, pričali i brzo smo se zbližili. Sve mi je bila bliža i trljala je svoje intimne dijelove tijela od moje. To je bio tipični disko ples, malo perverzan. Ona je ta koja je počela dirati moje intimne dijelove."

"Nakon plesa nisam insistirao da dođe u toalet. Odmah je pristala. Rekao sam joj da idem tamo, čekao sam poprilično dugo i već sam mislio da neće doći i da to ne želi. Krenuo sam izaći, a ona se pojavila na vratima."

Oglasi

"Kleknula je na koljena i počela me oralno zadovoljavati. Skinuo sam pantalone i sjeo na WC školjku. Oralni seks je bilo sve što je napravila, da bi pred kraj sjela na moje noge i ja sam ejakulirao na njeno tijelo."

Istakao je uplakani Brazilac kako nije bilo nikakvih nasilnih udaraca kako to tvrdi oštećena.

"Nisam je udario, nisam je bacio na pod jer nisam nasilan čovjek. Nije mi rekla da ne želi seks. Nijednog trenutka mi nije signalizirala da ne želi ništa sa mnom."

"Nakon te noći nisam vidio oštećenu i njene prijateljice. Kada sam napustili klub, bio sam suviše pijan i kući sam legao pored žene koja je već spavala. Ovo nisam odmah rekao jer sam mislio da bi mi mogla oprostiti."

Zbog optužbi je ostao bez svega što je imao.

"Vijest da me terete za silovanje sam saznao iz medija. Svijet mi se srušio. Uništili su me potpuno, svi računi su mi blokirani, kao i svi ugovori koje sam imao", saopštio je Alves.

Top Komentari

Tesko za povjerovat da bi covjek koji je milioner imo potrebu da nekog siluje, nego bit ce logicnije da bestije poput ove samo vrebaju samsu i skuju plan kako doci do love na lahak nacin. Pa to valjda i sudije trebaju skontat. Alves ce nekog silovat a moze imat koju hoce
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi