Nigdje ne može bez 'štele': Sin poznatog muzičara preko veze izašao s Messijem na teren

Mnogi su razočarani

Nigdje ne može bez 'štele': Sin poznatog muzičara preko veze izašao s Messijem na teren

Midhat Šljivak

Interesantna scena događala se neposredno pred meč Liga Kupa između Inter Miamija i Atlanta Uniteda, a u glavnoj ulozi bili su Lionel Messi i sin poznatog muzičara DJ Khaleda. Malac je preko 'štele' dobio šansu da izađe na teren s argentinskom zvijezdom i bio je poprilično izgubljen.

Lionel Messi odveo je Inter Miami do trijumfa protiv Atlanta Uniteda. Bilo je 4:0 uz dva gola i asistenciju argentinskog čarobnjaka.

Pred ovaj meč desila se zanimljiva scena u tunelu. Jedan dječak je dobio šansu da izađe na teren s Messijem, a tu poziciju je dobio preko veze.

Ispostavilo se da je malac kojeg je Leo izveo sin velike muzičke zvijezde DJ Khaleda. Lično ga je otac doveo do Messija, a dječak je djelovao poprilično izgubljeno.

Oglasi

Na kraju je i zaplakao. Učinio je to samo što su se ekipe postrojile, a Messi ga je tješio pred svima.

Leo ga je nekako uspio smiriti, a otac je sve to ponosno gledao s tribina snimajući ovaj važan događaj.

Nezapamćena bahatost velike zvijezde: Donijeli mu jastučić da ne prlja nove tene

Američki muzičar i producent Khaled Mohammed Khaled, poznatiji kao DJ Khaled, pokazao je nezapamćenu bahatost tokom NBA utakmice između Miami Heata i Charlotte Hornetsa.

DJ Khaled već je godinama u samom vrhu svjetske muzičke scene, a njegovo pojavljivanje ne sportskim događajima uvijek privuče ogromnu pažnju.

Oglasi

Ovaj 47-godišnjak posebno je ljubitelj košarke. Često ga možemo vidjeti na NBA utakmicama, a prošle godine je privukao pažnju na meču Miami Heat - Charlotte Hornets.

Kamera je u jednom trenutku prikazala Khaleda pored terena te je fokusirala jestučić kojeg je postavio ispod novih tena. Mnogi su mišljenja da je ovo nezapamćena bahatost i potpuno bespotrebno.

Novinarka Charlotte Hornetsa Ashley Shahahmadi imala je priliku razgovarati s ovom muzičkom zvijezdom i on joj je otkrio o čemu se radi.

"Pitala sam DJ Khaleda zašto koristi jastučić. Rekao mi je da su ove patike ekskluzivne, da još uopšte nisu ni puštene u prodaju te da ne mogu dirati nikakav pod jer su novo izdanje", otkriva novinarka Ashley Shahahmadi.

Muzička zvijezda ubrzo je ipak izašla na parket. Odlučio je pokazati šta zna s loptom, pa je ipak isprljao nove tene.

Jastučić pod nogama očigledno je samo bio kratko bahaćenje kako bi pokazao koliko je moćan, ali nakon ovoga je dobio brojne kritike.

Nekima je sve bilo i veoma smiješno. To se posebno odnosi na komentatore utakmice iz Charlottea koji su sve ispratili s osmijehom.

DJ Khaled je velika muzička zvijezda. 'Težak' je oko 75 miliona dolara i pretpostavlja se da će u narednim godinama njegovo bogatstvo dodatno rasti.

Top Komentari

Fele
Kod Zlatana nema štele
0 0
user1678173236
Oj Allahu dragi ja naslova ja stranice..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi