Becks je na nju najslabiji: Postavila mu jedno pitanje, klimnuo je glavom, a sve ostalo je historija

Nije mogao da je odbije

Becks je na nju najslabiji: Postavila mu jedno pitanje, klimnuo je glavom, a sve ostalo je historija

Endin Čaušević

David Beckham radi fantastičan posao s Interom iz Miamija, no mnogi su oduševljeni što je i pored dosta obaveza i dalje itekako posvećen porodici. Najviše je "slab" na svoju kćerku Harper Seven kojoj je prije nekoliko sedmica ispunio veliku želju, a ona je uspjela da ga nagovori na to za svega nekoliko sekundi.

Beckham je ovog ljeta napravi najbolji mogući potez za Inter dovođenjem Lionela Messija čiji dolazak je preko noći donio nevjerovatnu popularnost klubu iz Miamija, ali i prvi trofej u historiji kluba.

Messi u Interu igra fantastično i uspio je da odvede ovaj klub do trona u američkom Liga kupu, a mečevi kluba iz Miamija su rasprodani bez obzira gdje se utakmica igra što najbolje govori kakav status Argentinac ima u svijetu fudbala.

U Miamiju su oduševljeni što je Messi potpisao za Inter, a Beckham ne krije koliko je sretan što je njegov klub za svega nekoliko godina uspio da dobije takvu popularnost.

No, ono što posebno oduševljava jeste da Beckham ne zapostavlja ni porodicu pored svih tih obaveza, te su oni najveća podrška na svakoj Interovoj utakmici. Mnogi su zapazili da je Becks posebno "slab" na svoju kćerku Harper Seven kojoj je nedavno ispunio veliku želju.

Oglasi

Naime, Harper Seven je pred utakmicu protiv Charlottea koja se igrala prije nekoliko sedmica u Miamiju izašla na teren upravo s Messijem čime je ispunila svoju veliku želju i nije krila oduševljenje zbog toga.

Mnogima nije bilo jasno otkud Beckhamova kćerka na terenu, ali je sve uskoro postalo jasno jer se pojavio video koji je dao objašnjenje.

Naime, sat vremena pred utakmicu Harper Seven je razgovarala s ocem i otkrila mu svoju želju, a Beckham jednostavno nije mogao da odbije svoju mezimicu i omogućio joj je da s Messijem izađe na teren.

@starsuz0

Lionel Messi respectful moment with David Beckham's daughter Harper Beckham #messi #messi_king #messirespect #lionelmessi #intermiami #davidbeckham #davidbeckhamstyle #harperbeckham #respect #respectmoments

♬ оригинальный звук - stars

Nakon osvajanja Liga kupa Beckham je s porodicom odlučio da ide na zasluženi odmor, te se već nekoliko dana nalaze u Hrvatskoj gdje uživaju na Lopudu.

Porodica Beckham je i prošlog ljeta odmarala na Jadranu, a očito da su oduševljeni onim što Hrvatska nudi i odlučili su da se i ove godine vrate i naravno izazovu veliku pažnju mještana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi