Beckham ulovljen sa katarskom princezom, kad je shvatio da ga snimaju iznenadio je sve reakcijom

Slavni Englez gost katarske porodice

Beckham ulovljen sa katarskom princezom, kad je shvatio da ga snimaju iznenadio je sve reakcijom

Admin Čaušević

David Beckham je u prošlosti potpisao desetogodišnji ugovor sa Katarom. Za taj period će obnašati ulogu ambasadora te zemlje, a za uzvrat će zaraditi nevjerovatnih 150 miliona eura.

Reprezentacija Katara je izborila finale Azijskog kupa kao domaćin najmnogoljudnijeg kontinenta na svijetu nakon što je u polufinalu poslije dramatičnog meča pobijedila Iran sa 3:2. 

Poseban gost katarske kraljevske porodice Al Thani u samoj završnici turnira je i slavni David Beckham. Očekivano s obzirom kakav sponzorski ugovor ima s Kataranima.

Pošto se radi o jednom od najpoznatijih ljudi na svijetu nije čudo zašto su gledatelji na tribinama više zagledali samog Engleza nego što su pratili dešavanja na terenu.

Tako se na društvenim mrežama pojavio zanimljiv snimak između Beckhama i katarske princeze Hind bint Hamad Al Thani.

Oglasi

Njih dvoje su uživali u razgovoru, uz osmijeh obje strane i već se na prvu moglo vidjeti da je odnos između njih odličan.

U jednom trenutku Beckham je primijetio da ga fanovi pričaju, a uslijedila je maskimalno opuštena reakcija nekadašnjeg člana Real Madrida i Manchester United.

I dok bi mnogi oženjeni muškarci reagovali možda drugačije Beckham je uz širok osmijeh samo mahnuo svojim fanovima. 

Oglasi

Da nema unosan ugovor sa Kataranima teško da bi Englez uopšte bio na stadionima ovih dana, međutim sve ima svoju cijenu.

Za gledanje utakmica završnice Azijskog kupa Beckham će uzeti milione, a kad pogleda svoj bankovni račun sigurno se neće kajati što je ovih dana u Kataru.

Kao što je poznato proslavljeni fudbalski as je dugi niz godina u braku sa Victorijom Beckham. A da li će bivša pjevačica pokazati određenu dozu ljubomore zbog srdačnog razgovora sa katarskom princezom javnost vjerovatno nikad neće saznati.

Podsjećanja radi, Katar će u finalu Azijskog kupa igrati protiv najvećeg iznenađenja turnira Jordana, a Beckham bi trebao zauzeti svoje mjesto u svećanoj loži stadiona Lusail.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi