Neočekivana posjeta porodice Beckham u Hrvatskoj: Dan na Lopudu ih košta pravo bogatstvo!

Stigli na ljetni odmor

Neočekivana posjeta porodice Beckham u Hrvatskoj: Dan na Lopudu ih košta pravo bogatstvo!

Endin Čaušević

Inter Miami u subotu je osvojio prvi trofej u svojoj historiji, a vlasnik kluba David Beckham odlučio je da je to pravo vrijeme za odlazak na odmor. Beckham je jučer iznenadio javnost u Hrvatskoj jer se ponovo pojavio na Jadranu, a otkriveno je koliko novca ga košta samo jedan dan boravka kod naših susjeda.

Hrvatska je ovog ljeta drastično digla cijene kada su ljetovanja u pitanju i mnogi su se žalili zbog toga, no za Beckhama i njegovu porodicu to je sigurno najmanji problem jer je on jedan od daleko najbogatijih sportista na svijetu.

David i Victoria odlučili su i ovaj ljetni odmor provesti na obalama Jadrana u Hrvatskoj što samo dokazuje da im se tu itekako svidjelo prošle godine i odlučili su da se vrate.

Nakon što je Inter osvojio američki Liga kup na krilima Lionela Messija Beckham je shvatio da je pravo vrijeme za odmor, ali malo ko je čekao da će ponovo izabrati da ljetuju u Hrvatskoj i doputuju čak iz Miamija.

Oni su doputovali jučer u Dubrovnik privatnim avionom iz Miamija, a odmah nakon toga uputili su se na svoju destinaciju, a to je otok Lopud.

Oglasi

Tu je porodica Beckham boravila i prošlog ljeta i očito su bili toliko oduševljeni da su se ponovo vratili. To je jedan od najskupljih otoka u Hrvatskoj, a samo jedan dan boravka i noćenje koštaju pravo bogatstvo na Lopudu.

Naime, oni će biti smještenu u jednom luksuznom kompleksu, te čak imaju i svoje osiguranje kako ih niko ne bi uznemiravao.

Cijena ovog luksuznog kompleksa je zaista vrtoglava jer dan boravka na istom za deset osoba iznosi čak 10.000 eura, dok je cijena jednog noćenja oko 1.500 eura.

Uz dodatne stvari koje Beckhamovi koriste, a tu se ubraja i luksuzna jahta njih jedan dan na Lopudu košta čak oko 20.000 eura, no kao što smo već rekli to je za njih prava sitnica s obzirom na bogatstvo koje imaju.

David i Victoria su došli u Hrvatsku s djecom, a s njima je i nekoliko prijatelja koji su također stigli s porodicama. Očekuje se da će na Jadranu provesti najmanje pet dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi