Princ Harry i Meghan optužili Beckhamove za izdaju, sada cijeli svijet vidio Davidovo pravo lice

Becks na udaru javnosti u Engleskoj

Princ Harry i Meghan optužili Beckhamove za izdaju, sada cijeli svijet vidio Davidovo pravo lice

Endin Čaušević

David i Victoria Beckham bili su o odičnom odnosu s Princom Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle, ali je to palo u vodu nakon skandala koji se nedavno desio. Beckham je sada promijenio priču, te ima samo jedan cilj.

Poznato je da je porodica Beckham u dobrim odnosima s kraljevskom porodicom, a David i Victoria su se često družili s Harryjem i Meghan i to posebno kada su se oni preselili u Sjedinjene Američke Države.

No, prije nekoliko mjeseci došlo je do skandala jer je Meghan optužila Beckhamove da su oni ti koji odaju njihove tajne kraljevskoj porodici od koje se Princ Harry u potpunosti udaljio kako bi vodio svoj život.

Beckhamove su optužili da odaju sve njihove tajne kraljevskoj porodici, te da David uporno želi da se dokaže Kralju Charlesu.

Daily Mail poše da se klupko lagano razmotava jer je Kralj Charles dogovorio sastanak s Beckhamom koji želi da s njim popravi svoj odnos jer je svima jasno kakav plan David ima.

Oglasi

Engleski mediji optužili su bivšeg fudbalera da mu je glavni cilj da dobije titulu "Sir" i da zbog toga želi da se približi Charlesu i s njim ima što bolji odnos.

Iz kraljevske porodice su potvrdili da će oni imati sastanak, ali da će glavna tema biti humanitarni rad. Navodno, Beckham želi da svojim donacijama pomogne u humanitarnom radu što je Kralja Charlesa oduševilo.

Međutim, mediji u Engleskoj tvrde da je David postao "providan" u svom naumu da postane Sir David Beckham.

Prijateljstvo koje su imali on i Harry navodno više uopšte ne postoji, te nisu u kontaktu otkako je Meghan optužila Beckhamove da su iz izdali i otkrili sve njihove tajne života u Americi kraljevskoj porodici.

Top Komentari

vedin
Čuj bivši princ Harry nekog optužio za izdaju, hahahahaha...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi