Kome je još do fudbala? S 33 je slavna faca bez kluba, sada je čuo koliko love može uzeti van terena
Slavni čuvar mreže počeo razmišljati

De Gei se trenutno ne brani

Kome je još do fudbala? S 33 je slavna faca bez kluba, sada je čuo koliko love može uzeti van terena

Midhat Šljivak

David de Gea napustio je Manchester United prije gotovo godinu dana i slavni španski golman još uvijek je bez kluba. 33-godišnjak uživa u odmoru i čeka pravu šansu za nastavak karijere, te se definitivno dobro zabavlja.

David de Gea godinama je bio broj jedan Manchester Uniteda i španske selekcije. Ipak, dolaskom Andrea Onane na Old Trafford, Španac je ostao bez mogućnosti da produži ugovor, te je nakon decenije u Manchesteru napustio klub.

Iako se povezivao s brojnim ekipama, De Gea je ostao slobodan igrač, te mu se očigledno ne žuri da pronađe novi tim. Španac maksimalno uživa u odmoru. Stigne i da se nasmije na brojne natpise, a jedan takav je privukao i njegov komentar.

Jedan španski portal izvršio je procjenu kako bi De Gea mogao itekako dobro zarađivati od Only Fansa. Pretpostavka je da bi na početku mogao uzimati čak 700.000 eura mjesečno uz potencijal zarade od preko 2.5 miliona eura.

To je duplo više novca najboljeg ugovora kojeg je imao na Old Traffordu. To je privuklo pažnju iskusnog čuvara mreže koji je uz naslov s izvjesnog portala dao komentar:

Oglasi

"Gubim vrijeme", napisao je De Gea na Instagramu uz osmijeh.

Brojne zvijezde koriste platforme za zaradu

Brojne sportske zvijezde iskoristile su pojavu platformi kako bi zaradile novac.

Uglavnom su se za njih odlučili oni koji imaju popularnost, ali nemaju previše zarade od sporta kojim se bave. Najveću lovu uzima nekad poznata MMA borkinja Paige van Zant.

Očekivano, žene su na vrhu liste po popularnosti na ovim platformama. Tako su u vrhu Ebanie Bridges (boks), Madeline Wright (fudbal), Paige Spiranac (golf), te Renee Graice (automobilizam).

Od popularnih muškaraca tu su teniser Nick Kyrgios, te poznati bokser Tony Bellew...

Oglasi