Ni Srpkinja nije trajala, sada slavni sporista traži novu, ali upozorava: "Rijetko sam zadovoljan"

Bokser opsjednut ženama

Ni Srpkinja nije trajala, sada slavni sporista traži novu, ali upozorava: "Rijetko sam zadovoljan"

Edmir Škorić

Slavni sportista i bivši šampion je nezasitan. Iako je odavno u vezi sa jednom djevojkom, pokušava pronaći još jednu, a u prošlosti je čak znao istovremeno biti i sa više od tri djevojke. I pazite sad - sve javno i transparentno, bez ikakvog skrivanja!

David Haye je bokser koji je u vezi sa Sian Obore, ali ona mu očito nije dovoljno. Nonstop traži dodatne cure, pa je 43-godišnjak sada objavio oglas za "zgodne djevojke" na jednoj web stranici.

Ali potencijalne partnere upozorava: “Ja sam sebična ku***, nikad ništa nije dovoljno dobro, uvijek želim više, rijetko sam zadovoljan. Imam mnogo duboko ukorijenjenih složenih demona, izjedaju me iznutra, menifestirajući se u odvratno šokantnim djelima. Nemojmo ti sve reći i pokvariti iznenađenje", stoji između ostalog u oglasu boksera.

On nastavlja: "Volim pozitivnu energiju, zdravlje i dobrobit, putovanja na prekrasne lokaciej, gledanje izlazaka/zalazaka sunca i povezivanje sa djevojkama istog mišljenja".

Davidova jedinstvena dinamika sa djevojkom Sian (32 ) otkrivena je 2023. kada su otišli na odmor s pjevačicom Unom Healy. Također su ga povezivali s glumicom Coronation Street Helen Flanagan (33), koja je bila njegova kolegica u kampu u I'm A Celebrity 2012.

Oglasi

Una je prošle godine izašla iz veze sa Davidom i njegovom djevojkom, rekavši da jedna žena nikada neće biti dovoljna za bivešg prvaka u teškoj kategoriji.

"Kada sam ga upoznala, bio je iskren i rekao je da nisam jedina djevojka sa kojom se viđa. Bila sam svjesna da se viđa i sa drugima. Jasno je da ona nije moja djevojka. On je bio dečko i meni i njoj. Shvatila sam da to nije za mene, izašla sam iz tog kruga, jednostavno mu jedna nikada neće biti dovoljna".

Dio ljubavnog trokuta bila je i izvjesna Srpkinja sa adresom u Beču Michaela Jovanović.

"Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: najbolji život ikada", navela je ona na društvenim mrežama.

Ona se nedavno upustila u zanimljivu avanturu te je pristala da bude druga djevojka slavnog boksera Davida Hayea koji je od ranije u vezi sa 30-godišnjom Sian Osborne.

Očito je i ona brzo napustila par, pa David Haye sada očajnički traži novu partnerku.

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Mozel nas Vojo da zamjeni ovu traktorku?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi