Srpkinja nova članica harema slavnog sportiste: Bila je siromašna, sada joj život "san snova"

Upustila se u zanimljivu avanturu

Srpkinja nova članica harema slavnog sportiste: Bila je siromašna, sada joj život "san snova"

Admin Čaušević

Slavni sportista i bivši šampion jedan je od rijetkih koji javno želi da ima dvije djevojke, a njegov "skromni" harem nedavno je i dobio novu članicu. U pitanju je izvjesna Michaela Jovanović. 

Jovanović je rođena u Austriji, ali se za nju bez dileme može reći da je Srpkinja pošto su joj roditelji tokom rata na prostoru bivše Jugoslavije izbjegli u Beč.

Michaelina porodica porijeklo vodi iz sela Duboko kod Jagodine, odakle joj je baka. Prije dvije godine živjela je siromošno, a sada za sebe kaže da živit najbolji život ikada.

"Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: najbolji život ikada", navela je ona na društvenim mrežama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8RDLEbAz0u/?hl=en[/instagram]

Ona se nedavno upustila u zanimljivu avanturu te je pristala da bude druga djevojka slavnog boksera Davida Hayea koji je od ranije u vezi sa 30-godišnjom Sian Osborne.

Oglasi

Nakon što je Una Healy odlučila da digne sidro Haye je krenuo u potragu narednom članicom svog harema, a pronašao je u Michaeli.

Poznati 42-godišnji bokser je na društvenim mrežama već podijelio niz fotografija sa svojim djevojkama tako da njihova veza više nije tajna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cq0nHQ-LzVo/?hl=en[/instagram]

Michaela za koju britanski mediji nisu uspjeli otkriti koliko ima godina se ranije školovala kao kuharica, a 2015. godine je odlučila da npravi zaokreet.

Jedno vrijeme je radila kao fitness trener u Beču, zatim je otišla na Mallorcu gdje je bila angažovana kao plesačica i konobarica.

Do sada je kao što je i sama navela obišla 55 zemalja širom svijeta, posjetila je brojne egzotične destinacije, a novac zarađuje kao bloger za putovanja i fitnes.

Nedavno je bila na potovanju u Kostariki koje joj je donijelo i novu avanturu pošto je postala Hayeova djevojka. Kako će se Srpkinja snaći u svemu ostaje da se vidi...

Top Komentari

vedin
Zašto objavljujete članke o prostitutkama?!
5 0
Rjesila kurava da unovci zicugu, sve je za novac, pa i harem mozes imati samo plati, plati, pa se klati. Ne znam kakve veze ima ovaj clanak sa sportom.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti