Veliki povratak famozne Dilette - Grudi gole, a ona moćnija nego ikad
AP Photo/Luca Bruno

Mjesec nakon porođaja

Veliki povratak famozne Dilette - Grudi gole, a ona moćnija nego ikad

Midhat Šljivak

Čuvena italijanska voditeljica Diletta Leotta se vraća na scenu. Ova 32-godišnjakinja nedavno je postala majka i dobila je kćerku s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom. Mjesec dana nakon poroda Diletta se vraća na scenu i to naslovnicom za jedan magazin.

Diletta Leotta je godinama jedna od najpoznatijih ličnosti u svijetu fudbala. 32-godišnja voditeljica zbog svog atraktivnog izgleda mami muške uzdahe i postala je veoma popularna širom svijeta.

Međutim, došlo je vrijeme da se i ona malo smiri i odvoji od posla. Počela je vezu s Lorisom Kariusom i s njemačkim golmanom je prije mjesec dana dobila kćerku.

Stigle su odmah i prve fotografije bebe, a kako je Diletta itekako poslovna žena, već je dobila brojne ponude za snimanje naslovnica s tek novorođenom kćerkom.

Ona se odlučila vratiti u velikom stilu. Pozirala je golih grudi s bebom za Corriere della Sera i očekivano, privukla je veliku pažnju.

Oglasi

Mnogo je komentara kako nije trebala pozirati dok doji bebu. Za mnoge je ono što je napravila previše.

"Zašto to? Ovo ti je gore od monologa kojeg si imala u Sanremu. Lijepa si, ali ne mogu reći da si i pametna", jedan je od komentara, dok drugi dodaje:

"Krenula je s monetizacijom bebe"...

Diletta je prethodnih godina bila udarna tema u Italiji, ali i u kompletnoj Evropi. O njoj se mnogo toga pričalo, ali očigledno da će tek sad krenuti prave priče.

Definitivno se može reći da je ona jedna od najatraktivnijih mama svijeta i za mnoge je moćnija nego ikad.

Oglasi