Dječak kojeg je Hazard udario sada na računu ima milione funti: Kreirao je proizvod kojeg svi žele

Charlie Morgan u svom vlasništvu ima Au Vodku

Dječak kojeg je Hazard udario sada na računu ima milione funti: Kreirao je proizvod kojeg svi žele

M. Šljivak

Eden Hazard napravio je pravi skandal nakon što je u utakmici Capital One Cupa 2013. godine protiv Swanseaja udario skupljača lopti.

Tadašnji fudbaler Chelseaja bio je isfrustriran što je dječak zadržavao loptu i odlučio je da mu je silom oduzme, a za svoj potez je dobio crveni karton.

Hazard se na kraju izvinio 17-godišnjaku imena Charlie Morgan. Ni slutio nije da će sedam godina kasnije ovaj momak biti bogatiji čak i od njega.

Charlie je sa prijateljem Jacksonom Quinnom uložio novac u biznis sa vodkom. Osnovali su kompaniju Au Vodka i napravili su pravi hit na tržištu.

Ova vodka danas je najpopularnija u Velikoj Britaniji. Charlie i njegov prijatelj su zgrnuli desetine miliona funti, a u budućnosti se očekuje da ta cifra bude mjerena i stotinama miliona funti.

Au Vodka ima oznaku premium vodke. U njoj su luksuzni sastojci i svi tvrde da je vrhunskog kvaliteta. Prepoznatljiva je po zlatnoj boci i bilježi zaista rekodrnu prodaju na Ostrvu.

Iako je Charlie dobrom idejom stekao milione funti, imao je naravno i pomoć svog oca Martina Morgana. Ovaj bogataš je uložio u posao svog sina, a ovaj mu je na pravi način vratio odličnim smislom za ulaganje.

Sigurno da Charlie nije ni slutio da će na ovakav način doći do miliona.

Top Komentari

vence
Taj djecak je i tada bio bogatiji od njega..jer je sin tajkuna..
19 0
Momak
I ovo je dokaz da ni dodavati lopte ne mozes ako nemas stelu.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi