Djevojka (19) umrla nakon seksualnog odnosa s fudbalerom: "Kada je vidjela krv..."

Tragedija u Brazilu

Djevojka (19) umrla nakon seksualnog odnosa s fudbalerom: "Kada je vidjela krv..."

Edmir Škorić

Brazil je potresla tragedija budući da je 19-godišnja djevojka po imenu Livia Gabriele da Silva Santos preminula nakon seksualnog odnosa sa igračem Corinthiansa Dimasom Candidom de Oliveirom Filhom (19).

Livia Gabriele da Silva Santos imala je vrlo normalan život. Studirala je medicinu i živjela roditeljima u regiji Penha, istočno od Sao Paula. Njen otac bio je umirovljeni vojni policajac po imenu Rubens Chagas Matos, star 54 godine.

Upravo je on u policijskoj postaji izjavio da je njegova kći noć prije smrti rekla svojoj porodici da izlazi s prijateljicom, također kćeri policajca. Prema Chagasovim riječima, ona i njena prijateljica išle su u restoran gledati utakmicu Corinthiansa i Sao Paula.

Međutim, to nije bila istina. Mlada djevojka nije se sastala sa svojom prijateljicom, vež sa Dimasom u igračevom stanu u Tatuapeu. Fudbaler je tokom ispitivanja izjavio kako se Livia počela osjećati loše dok su imali seksualne odnose, te se onesvijestila kada je vidjela obilno krvarenje.

Uzrok smrti potvrdio je i otac žrtve. A mlada Brazilka umrla je nakon što je doživjela četiri srčana zastoja, od posljedica krvarenja koje je pretrpjela uzrokovanog posjekotinom od otprilike 5 centimetara u vagini.

Oglasi

Policija nastavlja istragu je li rez na njenoj vagini nastao trenjem tokom spolnog odnosa ili nekim drugim predmetom, pa je tijelo poslano na Pravnomedicinski institut (IML) na temeljit pregled.

"Pozvani smo da potvrdimo hitni poziv u PS Tatuape. Radilo se o 19-godišnjoj djevojci koja je imala četiri uzastopna zastoja disanja, jedan na licu mjesta, jedan u vozilu Samu i dva u PS Tatuape, što je rezultiralo smrću. Momak tvrdi da su imali normalne seksualne odnose. Pozlilo joj je i tada je pozvao pomoć", objasnio je Lucas Sarri , poručnik vojne policije, za 'Radio Itatiaia'.

Smrt djevojke za sada se vodi kao "sumnjiva" iako fudbaler tvrd ida zaista nije ni na koji način uzrokovao njenu smrt.

Tiago Lenoir, advokat igrača, izjavio je za brazilske novine 'Metropoles' da su se dvoje mladih upoznali prije mjesec dana na Instagramu i potvrdio da su "imali sporazumni seks koristeći kondome. A na mjestu su bile samo elektronske cigarete koje su koristili".

On je inzistirao da oboje nisu koristili alkohol ili drogu te da nisu koristili nikakve predmete u dobrovoljnom spolnom odnosu. Iz Corinthiansa su izrazili saučešće porodici preminule djevojke i poručili da će pratiti razvoj istrage kako bi u skladu s tim donijeli odluku o svom fudbaleru.

Top Komentari

USABIH
KO OVO CITA ???? SPORT A VI O SEXU I KAKO JE UMRLA...
2 0
BAJSJECAR1977
U anale...u anale...pa bi bila još tu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi