Dušan Tadić postaje kralj noćnog života - Scene iz Istanbula sve govore
Nakon što je odradio vrhunski posao na terenu došao je red da se Dušan Tadić malo opusti

Opuštanje nakon sjajne utakmice

Dušan Tadić postaje kralj noćnog života - Scene iz Istanbula sve govore

Midhat Šljivak

Dušan Tadić vodio je Fenerbahče do trijumfa u gradskom derbiju s Bešiktašem. Srbin je upisao gol i asistenciju u pobjedi od 3:1, a nakon svega se pobjeda morala i proslaviti.

Srpski fudbaler Dušan Tadić odradio je vrhunski posao u derbiju s Bešiktašem. Asistirao je Edinu Džeki za gol, zatim je i sam pogodio s 11 metara, a nije mu noć pokvario ni promašeni penal u nadoknadi meča.

Nakon što je odradio vrhunski posao na terenu, došlo je vrijeme da se 35-godišnji srpski fudbaler malo i opusti i da uživa u čarima istanbulskih noći.

On polako postaje kralj noćnog života u ovom gradu. Ovog puta nije se odlučio za odlazak u noćni klub već su ga kamere snimile na koncertu.

U društvu prijatelja Dušan je prisustvovao koncertu poznate turske pjevačice Sibel Can. Oko njega su bile boce skupocjenog šampanjca, nije očigledno Tadić štedio večeras, a svakako da ima razloga za slavlje.

Oglasi

Na snimcima se ne vide njegovi balkanski saigrači Edin Džeko i Dominik Livaković. Džeko je mnogo mirniji tip i porodica mu je na prvom mjestu, a i hrvatski golman je neko ko ne voli previše partijati.

Sreća po Tadića je da su mu prijatelji lako dostupni. Avioni za Istanbul su jako česti iz Beograda, pa s njima lako može da uživa.

Dušan Tadić radi vrhunski posao

Dovođenje Dušana Tadića ispostavilo se kao vrhunski potez Fenerbahčea iako je rukovodstvo kluba tokom transfera dobilo brojne kritike.

Dosta je bilo onih koji su se bunili što nakon Edina Džeke dolazi još jedan 'prekaljeni' ofanzivac, ali ih je Srbin sve ušutkao sjajnim igrama.

Oglasi

Ove sezone je Tadić zaista odličan. Njegov učinak na terenu sam govori za sebe i on nema potrebe da išta kaže.

Srpski reprezentativac je odigrao ukupno 26 utakmica za Fener od početka sezone i ima učinak od 11 golova i sedam asistencija.

Većina golova i asistencija stigla je u Super ligi. 15 odigranih mečeva je iza njega u prvenstvu, sedam pogodaka i šest dodavanja za gol.

Fener s njim i Džekom juri ka tituli prvaka Turske. Čekaju je u ovom timu već 10 godina i predstoji im zaista teška bitka s velikim rivalom Galatasarayem.