7

Komentari (7)

125678
kako ce nas biti vise ovakvih kad vecinu ljudi zanima,tko je cetnik,tko je ustasa,a tko balija,i tko kome jebe mater,barem na ovom portalu citam svaki dan takve komentare,a takve ovo ne interesuje,ovo je gospodin covjek,a citam pise kaze "vladajuce postidio",e tko je njih postidio taj se rodio nije,jebe se njima za ovog gospodina,bitno im je da nas zavade,i kada dojdu izbori kaze "e ja cu za svog pa makar nem'o sta jest",eh eto to smo mi glupi balkanci,koji nevidimo dalje od svog nosa,a to sto je ovaj VELIKI GOSPODIN napravio to je nebitno bas!!
1capljinac
Džemo svaka ti čast, mene si postidio iskreno... Bog ti dao zdravlje!
Dzebra2019
svaka čast, gušimo se u smeću vlastitom..
Zeleni_zub
E što ovdje nema hiljadu komentara već vazda komentari na člancima koji kao nikog ne interesuju? Voli balkanac vidjet guzicu, a čiču koji uradi ovako pozitivnu stvar niko ne otvara i niko ne komentariše.
konjnakvadrat
Vidis po faci da je velika dobricina i ljudina
Kiss
aferim ljudino,da ti Bog da zdravlja
markopolo
E Bože što nas nije više ovakvih, ili da smo bog dao svi ovakvi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.