Eden Hazard navodno uhvaćen kako vara suprugu, video s nepoznatom djevojkom javno objavljen

Bio s njom u diskoteci do ranih jutarnjih sati

Eden Hazard navodno uhvaćen kako vara suprugu, video s nepoznatom djevojkom javno objavljen

E. Čaušević

Eden Hazard se pojavio u centru pažnje javnosti nakon što je objavljen video kako uživa u društvu nepoznate djevojke.

Španski mediji objavili su jutros da je Hazard u centru skandala nakon videa iz jedne diskoteke koji je nastao tokom reprezentativne pauze.

Na Twitteru je objavljen video na kojem se vidi kako se Hazard zabavlja s nepoznatom djevojkom, a španski tabloidi čak su objavili da se sumnja da je tu noć prevario svoju suprugu.

Hazard je u diskoteci bio do rani jutarnji sati i uživao je u društvu nepoznate djevojke, ali očito ni slutio nije da će na kraju sve javno biti objavljeno.

Video se prvo objavio na TikToku, a ubrzo je postao glavna tema na društvenim mrežama jer mnogi pokušavaju otkriti identitet djevojke s kojom je Hazard proveo tu noć.

O svemu tome jutros pišu i mediji u Belgiji koji su objavili da se Hazard, ali ni njegova supruga nisu oglašavali na ovu temu.

Hazard nije jedini fudbaler koji se tokom reprezentativnih nastupa previše opustio jer se u centru još jednog skandala našao i reprezentavac Slovenije, Benjamin Verbič, kojeg je supruga optužila za prevaru.

"S*anje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudim.a Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", napisala je Alvina uz nekoliko fotografija i video.

Ona je objavila video i fotografije svog supruga s drugom ženom i optužila ga je za prevaru, ali je on to sve demantovao.

"Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerica i majka mog djeteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž", izjavio je Verbič.

Top Komentari

bosnjak19781998
Čovjek se pozdravio sa curama i to je prevara?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti