Hazard je snimio bizarnu reklamu, na meti je ismijavanja

Potpuno očekivano

Hazard je snimio bizarnu reklamu, na meti je ismijavanja

A. Čaušević

Eden Hazard je meta ismijavanja nakon posljednjeg reklame snimljenje uoči početka Evropskog prvenstva u fudbalu.

Hazard zajedno sa nekoliko reprezentativnih kolega učestvuje u rekalmi "Red Devils Burgers", hamburgeru koji je dobio naziv po Crvenim đavolima.

Fotografija sa reklamnog plakata izazvala je dosta pažnje, posebno na društvenim mrežama, posebno ako se u obzir uzme sezona kakvu je Belgijanac imao.

Otkako je stigao u Real odlični ofanzivac muku muči sa velikim brojem povreda, slabom formom, te svojim fizičkim izgledom.

Upravo je česti višak kilograma izazvao najviše polemike, posebno će to biti slučaj sada nakon što je snimio reklamu za hamburger.

[twitter]https://twitter.com/mirondo9/status/1401236561824555019[/twitter]

Oglasi

Inače, Hazard nikad nije negirao svoju sklononst ka brzoj hrani. Na reklami se može vidjeti kako jedva čeka da proba dva hamburgera.

Belgijanac je u Madrid stigao na ljeto 2019. godine, no ni iz bliza nije opravdao ono što se od njega očekuje.

Za njegove usluge Real Madrid je Chelseju uplatio vrtoglavih 115 miliona eura, a belgijski ofanzivac je za uzvrat dao svega pet golova na 43 odigrane utakmice.

Međutim, Hazard se iskreno nada kako će se stvari za njega značajno promijeniti povratkom Carla Ancelottija u Kraljevski klub.

"Trener Carlo je sa ovom grupom već osvojio Ligu prvaka i poznaje mnoge igrače. Znamo da ima mnogo iskustva. Ancelotti poznaje grad i navijače. Mislim da zajedno možemo da postignemo velike stvari", izjavio je Hazard.

"Ne poznajem ga lično, ali čuo sam za njega da je veoma fina osoba i da samo želi da pobjeđuje, a to svi želimo. Imaćemo mnogo prilike da sarađujemo, njegov dolazak u klub je dobra vijest za mene", dodao je 30-godišnji rerpezentativac Belgije o svom novom treneru.

Prije nego što se upozna s uspješnim italijanskim trenerom Hazarda čeka Evropsko prvenstvo. Protivnici Belgijanaca u grupnoj fazi su Danska, Finska i Rusija.

Promo

Top Komentari

dinass
Da si ti manje bio odusevljen hamburgerima a vise profesionalac sad bi Real bio prvak Spanije i Evrope.Dosao u klub sa 100kila i jos odusevljen hamburgerima,sanjacete vi Ronalda i sa 40godina je za ovog malog,debelog izmislio fudbal.
1 0
Mele
Pa jado bio si odusevljen i sa Zidanom, cija si bio velika zelja da te dovede, pa nista nisi napravio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi