Još jedne oči uplakane i još jedna pustolovina Realove zvijezde od milijardu eura

Brazilac nastavlja dalje sam

Još jedne oči uplakane i još jedna pustolovina Realove zvijezde od milijardu eura

Edmir Škorić

Imati novac ne znači imati i sreću, a iskusio je to na svojoj koži brazilski reprezentativac koji nikako da se skrasi na ljubavnom putu. Istovremeno, nastavlja da lomi ženska srca kao da su od stakla.

Eder Militao, 25-godišnji stoper Real Madrida, jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, nema previše sreće u ljubavi. Mijenja djevojke svako malo, tražeći onu pravu, ali nijedna na kraju da bude ono što zaista želi. 

Ovaj nogometaš je 2022. godine skandalozno prekinuo s brazilskom manekenkom Karoline Lima (27 godina), s kojom ima dijete. Karolini je to sve teško palo, ali Eder je ubrzo već imao drugu, pa treću...

Prije četiri mjeseca objavio je vezu sa Cassijom Lourenco, no i sa brazilskom studenticom i influencericom nije dugo trajalo. Četiri mjeseca kasnije, ljubav je nestala. Njoj ostaje samo da se pita gdje je to pogriješila, a njemu da pokuša da pronađe sreću u nekoj drugoj.

Eder i Cassia izbrisali su sve zajedničke fotografije s društvenih mreža, čime su potvrdili da više nisu zajedno. Od aprila do 2023. godine nekoliko puta su objavili fotografije na kojima djeluju sretno i zaljubljeno, ali sve to je danas prošlost.

Oglasi

"Novi romantični neuspjeh za Edera Militaa koji se sprema za novu sezonu s Real Madridom. Brazilac je prekinuo s djevojkom nakon samo četiri mjeseca. Još nisu poznati razlozi rastave od Cassije Lourenco, ali je jasno da oni više ne čine par", piše AS.

Cassia Lourenco je model iz Sao Paola koja studira modu. Nakon što je ozvaničila vezu s Ederom Militaom, njena se popularnost na društvenim mrežama udvostručila u smislu broja pratitelja.

Eder Militao ima ugovor s Real Madridom do ljeta 2028. i ima otpusnu klauzulu od milijardu eura.

Ono što je interesantno u vezi njega i njegove prethodne veze sa Karoline Lima, prekinuli su samo nekoliko dana nakon što su postali roditelji.

“Pokušao sam popraviti stvari, ali nisam mogao. Sve je dobro. Kad smo se vratili s odmora, pogledala sam ga, pokušala riješiti stvari i krenuti dalje, ali sam shvatila da je došlo do tačke u kojoj se naša veza više ne može nastaviti. Odlučili smo prekinuti i mislim da je to najbolja odluka. Naša će veza zauvijek ostati zahvaljujući Ceciliji, koja će nam biti prioritet, a to je sve što je bitno", rekla je tada Karoline Lima.