18

Komentari (18)

svasta
Koliko ima ljubomornih ☹️☹️
pjanke.sa
Zahebala se Azra ali bas
root
Jel dzeko piskio, kakio...otvaro restorane, jel amra obrijala svoju macu, jel pjanic nadogradio kosicu, siso amrinu bradavicu.... Uvjedljivo najneuspjesnija drzava u sportu, kojima je tzv. novinarcicima uspjeh sto je amra zajahala dzeku, jer se nema sta pricat o uspjesima nase drzave u sportu.. Ugasit sve portale.
E.Car
Pa što čitaš sportski portal kad mi nemamo sporta ili kako god da se ovo zove.
root
Zasto sto je sportski portal,a ne privati zivot amre, a tebi je ocigledno zanimljiv jer ti je dobro sto sto sto smo najneuspjesnija drzava u sportu.
Zeleni_zub
Znaci, do februara treba da ugase portal jer nece biti nikakvog sporta u nasoj drzavi. **** mater ko je komentatorima ugodio. Sto otvaras uopste danas kad znas da nema sporta? Ili kontas da slucajno nisu velez i zrinjski danas odigrali prijateljsku?
Elmedin
"Care" ne jedi i ti ****a,nije bas da se nema sta ovde objaviti ,od sporta.Ovo treba biti sportski portal,a ne portal o zivotu poznatih licnosti.Poserem i Edina i Amru na ovom portalu i njihov privatan zivot.Je li to SS BA spao na to da im Dzeko bude sufinansijer,da bi opstali kao portal?.Ako je do toga doslo,ugasite se.Nikome,sem pojedincima ovde ne treba da cita ko je koga zguzio od pozbatih licnosti.Boli ***** vecinu ovde s kim se Amra guzila dok nije upoznala Dzeku.Ili koliko je Deko povalio kurava (ako uopste i jeste),dok nije Amru upoznao.Fujjj...govana i portala na sta su spali.
root
Nisi skontao rodjeni, nemam ti sta odgovorit.
Ake72
Bravo.Kad su tako informativni sa Dzekom,dajte onda info i od Amre.Mozda nekog zanima i to
Mackintosh
Ne znam s kim je bio, al znamo svi da mu je ovu sadasnju izje*alo po Sarajeva i po Beograda. Nije se skidala s cuna
Ade1
E.Car
Od kuda ti to znaš kada očima nisi vidio ta dva grada. Siđeš li kada do Travnika, ah zaboravih da si sada odsječen od civilizacije do aprila samo ti je internet i struja dostupna.
Mackintosh
@Ade1 Zna sva raja. Nije ruganje. Tuzno je kakvu ravaku je Djeko ozenijo, a mogo je birat
Tz_Niko75
Ti si seljak. Onda su po tebi sve zene Ravaku?!
enko
Ja znam da je djeko npr.gej ozenio bi ovog *****a mekintosha
Zeleni_zub
Ne, njega ne bi ozenio, vec ozenijo
snupi
Postao si dosadan sa tom informacijim. Imas li sta novog, posto znas sta u UEF-i razmisljaju.
ghast0
U UEFA ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju Nogometni savez Bosne i Hercegovine zbog nagomilanih problema, ali i miješanja politike u sport. Za januar su već zakazana dva sastanka. Na prvom će biti detaljno razmatrani svi pristigli izvještaji, a na drugom će se odlučivati o mogućoj suspenzija NSBiH. Nadležni u UEFA-i su prema informacijama iz Sarajeva zaključili da su predsjednik NSBiH Vico Zeljković, ali i još nekoliko članova bh. fudbalske vlade, duboko involvirani i u svakodnevnoj politici. Zbog toga u kući evropskog fudbala ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju NSBiH i ponovo instaliraju Komitet za normalizaciju, jer su opet na sceni isti ili slični problemi kao i 2011. godine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.