Druženje fudbalskih velikana na večeri u Istanbulu, uljeza na fotografiji svi su odmah uočili!

Zbog njih se maksuz vratio iz Dubaija

Druženje fudbalskih velikana na večeri u Istanbulu, uljeza na fotografiji svi su odmah uočili!

E. Čaušević

Poznati turski kuhar Nusret Gokce koji je u svijetu poznatiji kao Salt Bae večeras je na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj se nalaze i reprezentativci Bosne i Hercegovine, a to su Edin Džeko i Rade Krunić.

Nusret se proslavio prije nešto više od deset godina svojim videima kulinarskog umijeća koji su postali planetarno popularni, a to mu je donijelo ogromnu zaradu.

Na osnovu te popularnosti on je u mnogim gradovima otvorio svoj restoran, a najpoznatiji je onaj u Dubaiju koji je inače i najposjećeniji.

Nusret se često druži s poznatim ličnostima koji dolaze u njegov restoran na famozni "zlatni odrezak". To se posebno izdvajaju fudbaleri koji odmaraju u Dubaiju i Nusretov restoran im je nezaobilazna stanica.

Također, on ima i nekoliko restorana u Istanbulu u kojem ne boravi toliko često, ali je jutros stigao u ovaj grad jer je večeras imao imao posebne goste.

Oglasi

Naime, on je objavio na Instagramu fotografiju koja je izazvala veliku pažnju u Turskoj jer su mu gosti bili igrači Fenerbahčea, a to su Edin Džeko, Rade Krunić i Leonardo Bonucci.

No, ono što je privuklo još veću pažnju jeste da je s njima bio i italijanski stručnjak Vincenzo Montella koji je trenutno selektor reprezentacije Turske.

Nusret nije mogao propustiti priliku i fotografisao se s ovim fudbalskim velikanima, a ubrzo se fotografija pojavila na Instagramu uz opis: "Šampionski tim".

Jasno je da se Džeko i Bonucci itekako druže otkako je Italijan stigao u Istanbul, a u družinu su dodali još Krunića i Dursuna kao i Montellu koji je iskoristio priliku da večeras s igračima koji su ostavili neizbrisiv trag u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti