Kartal ponovo izveo Džeku, izraz lica Dijamanta sve rekao, a onda su reagovali navijači Fenera!

Dali podršku bh. reprezentativcu

Kartal ponovo izveo Džeku, izraz lica Dijamanta sve rekao, a onda su reagovali navijači Fenera!

Endin Čaušević

Fenerbahče i Kasimpaša igraju utakmicu 27. kola turske Superlige, a u finišu meča u centru pažnje našao se bh. reprezentativac Edin Džeko kojeg je Ismail Kartal ponovo odlučio da izvede iz igre.

Jasno je da Fenerbahče ne igra u najboljoj formi u posljednje vrijeme što su igrači Kasimpaše iskoristili u 58. minuti kada su poveli sa 1:0.

Kara sjajno centrira iz kornera, a najviši u petercu domaćeg tima bio je Porozo koji pogađa glavom mrežu Livakovića za 0:1 i muk na stadionu Sukru Saracoglu.

Međutim, Feneru je trebalo samo šest minuta da dođe do izjednačenja. U centru pažnje našao se u Yandas koji je u 64. mintui spektakularno pogodio iz slobodnog udarca za 1:1.

Nakon toga Fenerbahče je krenuo svim silama u napad. Domaći su imali nekoliko velikih šansi da dođu do potpunog preokreta, ali rezultat se nije mijenjao.

Oglasi

I potom je u samom finišu Ismail Kartal odlučio da ponovo izvede Edina Džeku u trenutku kada je njegov tim tražio pogodak za pobjedu.

U 77. minuti Michy Batshuayi je ušao na teren umjesto bh. napadača i na Džekinom licu jasno se moglo vidjeti koliko je razočaran i nezadovoljan što mu Kartal ponovo pravi istu stvar i izvlači ga iz igre.

I navijači Fenerbahčea vidjeli su da je Džeko razočaran i pokušali su koliko-toliko da poprave bh. napadaču raspoloženje jer se s tribina orilo "Džeko, Džeko".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Trenutak kada je Džeko shvatio da će izaći s terena i reakciju navijača Fenerbahčea možete POGLEDATI OVDJE.

Batshuayi je samo dva minuta nakon toga mogao da "spasi" Kartala jer je imao zicer, ali Belgijanac nije uspio da pogodi i još uvijek je rezultat 1:1.

Top Komentari

Pa šta ako ga je izveo. Nije u rangu Mesija i Ronalda. A izmjena je donijela pobjedu Feneru koji teško dobija u zadnje vrijeme. Džekson je top igrač ali novinari uvijek pokušavaju da naprave “skandal naslov” od bezvezne situacije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi