Nikakvi milioni ne mogu ovo platiti: Bh. reprezentativac odmor provodi uz "Smederevku" i uštipke
Eldar Ćivić odmor provodi u svojim Tojšićima.

Od svih destinacija koje je mogao birati...

Nikakvi milioni ne mogu ovo platiti: Bh. reprezentativac odmor provodi uz "Smederevku" i uštipke

Eldar Ganibegović

Vrijeme je praznika i trenutno su mnoge lige na pauzama. Neki bh. reprezentativci odmor provode u Bosni i Hercegovini, pored svih svjetskih destinacija koje su mogli birati.

Prije deset dana utakmicama 17. kola okončan je jesenji dio prvenstva u OTP Bank ligi Mađarske, te će pauza trajati sve do početka februara 2024. godine.

Mnogi bh. fudbaleri igraju u uvoj ligi i trenutno su na odmorima, a među njima je i član prvaka ove zemlje, Ferencvarosa, Eldar Ćivić.

Igrajući u Češkoj, Slovačkoj i sada Mađarskoj jasno je da je 27-godišnji bh. fudbaler zaradio dovoljno da može birati bilo koju svjetsku destinaciju za odmor, no on se odlučio za svoje rodno mjesto - Tojšiće.

Danas je na društvenim mrežama podijelio fotografiju kako uživa uz peć, u Bosni i Hercegovini popularnog naziva "Smederevka", na kojoj se peku uštipci.

Starobosanski duh i toplinu svog doma nikakve pare na svijetu ne mogu platiti, a to zna i Ćivić, dečko koji u dresu reprezentacije uvijek ostavlja srce na terenu.

Oglasi

Story Eldara Ćivića. 

Ove sezone je Eldar Ćivić u dresu Ferencvarosa upisao 20 nastupa, postigao jedan gol i dva puta asistirao, te se nalazi na zasluženom odmoru pred proljeće gdje će cilj biti odbrana titule prvaka. 

Drugi bh. reprezentativci na odmoru u BiH

Pauza je trenutno i u Austriji, odnosno u tamošnjoj Bundesligi, te su se dva bh. reprezentativca odlučila odmor provesti u domovini.

Kapiten Salzburga, Amar Dedić, odlučio se da dio odmora provede na Vlašiću.

Bek Sturma iz Graza, Jusuf Gazibegović, također je u Bosni i Hercegovini, a prije nekoliko dana je nasmijao fanove fotografijom na Instagramu.

Top Komentari

Buzim83
Pa i igra ko da uštipke jedino jede.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi