Elitni klub osramotio Ronaldovu bivšu i njena partnericu u zločinu: Džaba im šarm i silna ljepota!

New York Knicksi su odlučili da im stanu u kraj

Elitni klub osramotio Ronaldovu bivšu i njena partnericu u zločinu: Džaba im šarm i silna ljepota!

Admin Čaušević

Emily Ratajkowski i Irina Shayk su najpoznatije manekenske današnjice. Ruskinja i Amerikanka slove za najljepše djevojke na svijetu, a osim toga između njih dvije nema zle krvi i odlične su prijateljice.

Ratajkowski i Shayk su zahavljujući svojoj popularnosti imali određene privilegije kada bi dolazili u čuvenu njujoršku dvoranu Madison Square Garden, ali to više neće biti slučaj.

Dvije manekenke su u decembru napravile pravu kontroverzu tokom utakmice NBA lige između New York Knicksa i Miami Heata kada su napustile meč tri minute prije kraja.

Knicksi su imali zaostatak od 21 poena, ali su nekim čudom uspjeli napraviti preokret i dobiti meč 100:98, a cijelu dramu Ratajkowski i Shayk nisu ispratile do kraja.

To je izazvalo gnjev navijača koji su zatražili da im se odmah ukinu privilegije, što se na kraju i desilo pa su organizatori mečeva u Madison Square Gardenu bili poprilično surovi.

Oglasi

Naime, njih dvije su do sada imali besplatne ulaznice za mjesto pored parketa koje je obično najprivlačnije, ali i najskuplje. Međutim njih dvije su ulazile besplatno.

Međutim, nakon posljednjeg incidenta manekenke su skinute sa VIP liste te će se ubuduće morati jako potruditi da dođu do ulaznica.

To je na svojoj koži prva osjetila Ratajkowski koja je željela besplatno gledati hokejaški meč New York Rangersa, ali joj je ulaznica za susret u Madison Square Gardenu odbijena.

Inače, ulaznice za mečeve Knicksa pored terena koštaju 2.000 dolara i više što je sve osim zanemariva cifra.

Tako će bivša djevojka Cristiana Ronalda i njena "partnerica u zločinu" ubuduće morati izdvojiti pozamašnu cifru. Osim toga će se morati i potruditi da dobiju ulaznicu koju će zatim morati platiti.

Inače, posljednjih sedmica Shayk je u centru pažnje zato što se ponovo spominje njena romansa sa Tomom Bradyjem, najboljim igračem američkog fudbala ikada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi