Požudna Ruskinja uhvaćena na djelu: Ušla je u automobil najvećeg ikad i više joj nema nazad!

Uzalud je pokrivala glavu

Požudna Ruskinja uhvaćena na djelu: Ušla je u automobil najvećeg ikad i više joj nema nazad!

Admin Čaušević

Iako se špekulisalo da je novi glamurozni par raskinuo čini se da su obnovili svoju romansu te da su pronašli način da budu zajedno. Paparazzi su ih uhvatili na djelu i više ne mogu zaustaviti glasine o njihovoj vezi.

Da nešto ima između Irine Shayk i Toma Bradyja počelo se špekulisati još u maju kada su prvi put fotografisani zajedno, međutim nakon nekog vremena viđanja odlučili su prekinuti.

Razlog je taj što nisu mogli pronaći zajednički jezik vezano za boravak. Ruskinja s američkim pasošem bi najradije da živi u New Yorku, dok su najboljem igraču američkog fudbala ikad draži Miami i toplije vrijeme.

Upravo iz tog razloga njihov odnos je bio zahladio, međutim tokom vikenda su viđeni zajedno, a za sve je kriv čuveni gluamc Leonardo Di Caprio koji ih je okupio na jednoj zabavi.

Ruska manekenka nakon zabave završila u vozilu slavnog Amerikanca

Navodno tokom zabave su se ignorisali, ali su ipak poslije toga razmijenili nekoliko riječi što je dovelo do toga da Shyk završi u automobilu slavnog Amerikanca.

Paparazzi su uhvatili poznatu manekenku kako ulazi u Bradyjevo vozilo, kapuljačom je bila pokrila glavu, ali je već je bilo kasno da se sakrije.

Oglasi

Irina je do sada imala nekoliko poznatih veza, najpoznatiju svakako sa fudbalerom Cristianom Ronaldom, zatim je bila s Bradleyjom Cooperom s kojim ima i šestogodišnju kćerku.

Bradyju uopšte nije bilo drago što su ga paparazzi uhvatili sa novom partnericom

Proteklih sedmica na sebe je skrenula pažnju nizom sočnih objava na društvenim mrežama za potrebe svojih poslovnih aktivnosti.

Sa druge strane Brady je čak 13 godina bio u braku sa Gisele Bundchen, ali ovaj par se razveo u oktobru 2022. godine.

Od tada je Amerikanac povezivan sa nekoliko partnerki, a sada je očigledno da je veza sa 37-godišnjom manekenkom ta koja ga najviše zanima.

Njegova bivša žena sa druge strane drži niski profil kada su u pitanju njene veze. Jedino što se zna je to da se povremeno viđa sa svojim jiu-jitsu trenerom Joaquimom Valenteom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi