Objava Enisa Bešlagića rasplakala region, legendarnog hrvatskog napadača skoro niko nije prepoznao

Zdravstveni problemi ostavili traga

Objava Enisa Bešlagića rasplakala region, legendarnog hrvatskog napadača skoro niko nije prepoznao

Endin Čaušević

Danijel Pranjić jučer je u Orahovici organizovao oproštajnu utakmicu iako je igračku karijeru završio još prije tri godine. Na ovom meču pojavio se veliki broj zvijezda, a tu je bio i popularni bh. glumac Enis Bešlagić koji je objavio nekoliko storyja na Instagramu, no fotografija s neprepoznatljivim Ivanom Klasićem je glavna tema javnosti.

Pranjić je odlučio da organizuje svoju oproštajnu utakmicu na kojoj se pojavio veliki broj fudbalskih zvijezda, ali i poznatih ličnosti iz ostalih branši.

Sav prihod od ove utakmice u Orahovici na kraju je otišao u humanitarne svrhe za liječenje dječaka Petra.

U Orahovici su se, između ostalih, pojavili Ćorluka, Olić, Kranjčar i mnogi drugi, a tu je bio i popularni glumac iz naše zemlje Enis Bešlagić koji je inače dobar prijatelj s dojučerašnjim trenerom tuzlanske Slobode.

   Veliki broj poznatih ličnosti na oproštajnoj utakmici Danijela Pranjića u Orahovici.

Bešlagić je iskoristio priliku da napravi nekoliko fotografija s nekadašnjih hrvatskim asovima, a selfie s Ćorlukom, Olićem i Kranjčarom privukao je dosta pažnje.

Oglasi

Međutim, nakon toga Bešlagić je objavio fotografiju koja je mnoge rastužila. Naime, na jučerašnjem događaju bio je i legendarni napadač Ivan Klasnić koji godinama muku muči sa zdravstvenim problemima.

Još 2006. godine Klasniću je dijagnosticirano zatajenje rada bubrega dok je još igrao u Werderu. Nekoliko puta je bio na transplataciji bubrega, a zdravstveni problemi nažalost još uvijek nisu prestali.

Nedavno je ostao bez kose, pije tablete svaki dan, ali na su sreću od posljednje transplatacije bubreg konačno radi kako treba.

Međutim, svi ti problemi sa zdravljem su itekako ostavili traga na izgledu ovog 43-godišnjaka. Fotografija koju je Bešlagić objavio izaziva dosta emocija jer Klasnić izgleda zaista neprepoznatljivo, ali ono što je najbitnije od svega jeste da je on zdrav.

   Fotografija koju je Enis Bešlagić objavio jučer na svom Instagram storyju s Ivanom Klasnićem i Nikolom Pokrivačem.

Klasnić je karijeru završio prije deset godina u Mainzu, a najbolje dane proveo je u Werderu. Igrao je još za St. Pauli, Nantes i Bolton.

U reprezentaciji Hrvatske nekadašnji napadač odigrao je ukupno 41 utakmicu i postigao je 12 golova.

Top Komentari

Mel_Glupson
Pravi poltron ovaj enis .. sa dna kace
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi