Erik Pieters i Sarajka Nermina imaju novi auto: Pogledajte mašinu od 157,000 funti

Dobro im ide

Erik Pieters i Sarajka Nermina imaju novi auto: Pogledajte mašinu od 157,000 funti

Iako Stoke Cityju ne cvjetaju ruže ove sezone u Premiershipu, to se ne može reći za privatni život njihovog defanzivca Erika Pietersa. 

Kao što je to bosanskohercegovačkoj javnosti poznato, nekadašnji bek PSV-a i igrač koji je 18 puta nastupio za Holandiju, oženjen je za Sarajku Nerminu Pieters-Mekić, a da imaju razloga uživati u zajedničkom životu pokazuje i novi automobil.

Naime, njih dvoje sada uživaju u McLarenu 570GT koji košta nevjerovatnih 157,000 funti. Engleski fotografi su ih 'uhvatili' pri izlasku iz jednog od frizerskih salona u Cheshireu (predgrađe Manchestera) te su otkrili da je Pieters kupio novu vozilicu.

Naravno, za Pietersa nema mnogo vremena za odmor obzirom da je njegov Stoke tek na 19. mjestu u Premiershipu, a već ovog vikenda na rasporedu je gostovanje West Hamu. Obzirom na to da si trenutno može priuštiti ovakav automobil, jasno je da će Holanđanin učiniti sve kako bi pomogao saigračima da ostanu u društvu najboljih klubova u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi