Lijepa Albanka luda za hrvatskim reprezentativcem, nedavno je posjetila njegov rodni grad

Za nju je on poseban

Lijepa Albanka luda za hrvatskim reprezentativcem, nedavno je posjetila njegov rodni grad

Edmir Škorić

Nakon poraza u 1. kolu, u srijedu jako važna utakmica i za Hrvatsku i za Albaniju. Duel u Hamburgu stoga privlači veliku pozornost, a navijači jedne i druge reprezentacije u velikom broju već pristužu na sjever Njemačke.

Hrvatska je Euro otvorila teškim porazom od Španije (0:3), dok je Albanija izgledala dosta dobro protiv Italije, povela nakon samo 23 sekunde, a ipak poražen sa 2:1.

Pobjeda je imperativ za Vatrene, Albanci također žele bodove, no vijdet ćemo u srijedu od 15 sati ko će koliko pokazati i ko će na kraju imati više razloga za slavlje.

Navijači obje reprezentacije od nedjelje pristižu u Hamburg i interesantno da zajedno ispijaju pića u pubovima i navijaju. Vlada prava prijateljska atmosfera, što se nije moglo reći za odnos Albanaca sa susjednim Srbima, s obzirom na tučnjavu koja se dogodila u nedjelju u Gelsenkirchenu.

Na utakmici u Dortmundu protiv Italije igrači Albanije imali su veliku podršku, a na tribinama je bila i 29-godišnja Eva Murati, atraktivna TV voditeljica.

Oglasi

Ona je jedna u nizu lijepih Albanki koje su došle na Euro. Sa samo 15 godina je Eva postala poznata pojavivši se u nekim reklamama, a imala je i veliki broj manekenskih angažmana. Počela je studirati pravo u Tirani, no onda se okrenula voditeljskom poslu. Na jednoj televiziji u Albaniji već osam godina vodi emisiju o Ligi prvaka.

Interesantno da je ranije ovog mjeseca boravila u Zadru, rodnom mjestu Luke Modrića.

“Voljela bih biti patriotski nastrojena, ali nismo imali sreće sa žrijebom. U grupi smo smrti. Ako dođe šansa, iskoristit ćemo je i spremni smo. Međutim, moram reći da će biti jako teško proći dalje”, rekla je Murati za Sport Klub tokom gostovanja u Hrvatskoj. Istaknula je tom prilikom kako joj je najdraži igrač Vatrenih Luka Modrić.

Oglasi

Ima skoro milion pratilaca na Instagramu i u Albaniji je smatraju jednom od najljepših žena u državi. Nema sumnje da će se Eva pojaviti i u srijedu u Hamburgu na utakmici s Hrvatskom.

Top Komentari

user1712651321
Hebo vam ja mamu, opet objavljujete kurave na sportskom portalu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi