Fanovi se zabrinuli: Pojavila se prva fotografija Ronaldinha iz kućnog pritvora

Čekaju ishod suđenja

Fanovi se zabrinuli: Pojavila se prva fotografija Ronaldinha iz kućnog pritvora

E. Čaušević

Ronaldinho i njegov brat Roberto već tri mjeseca nalaze se u Paragvaju.

Oni su uhapšeni početkom marta jer su s lažnim dokumentima ušli u zemlju. Nakon što su duže od mjesec dana proveli u zatvoru platili su kauciju i dozvoljen im je odlazak u kućni pritvor, ali bez napuštanja države.

Ronaldinho i Roberto trenutno se nalaze u hotelu Palmaroga i čekaju konačan ishod suđenja. Iako u hotelu imaju sve što požele jasno je da se nadaju da će se moći uskoro vratiti u Brazil svojim porodicama.

Na društvenim mrežama pojavila se i prva fotografija Ronaldinha iz kućnog pritvora. Njegovi fanovi su odmah zapazili da izgleda dosta umorno, te da se malo udebljao.

Ronaldinho interview after his mess with the justice of Paraguay

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije