Lopta se ponovo okreće, fudbal se nastavlja u Meridianbetu!

Fudbalska sezona se nastavlja: Top lige ponovo u Meridianu!

9

Komentari (9)

Jasmina
Ponosni sam član vaše kladionice!!
Ante G.
Ako nam ne objasnis na razumnoj bazi zasto si ovo napisla, kompletna citalacka publika ce znati ili da je ovo cisti sarkazam, ili da si neko ko je placen od strane kladionice, da ostavi dobar komentar, kao sledecih 6-7 na ovoj vijesti? Pitanje svih citalaca, zasto jedan homo sapijens, jedno razumno bice, moze da osjeti ponos zbog clanstva u kladionici? Sta je to sto dovodi do toga da se ti osjecas dobro? Da li to utice na tvoj ugled, u smislu da mozes to da istaknes kao referencu u biografiji kod trazenja posla?
Andrija1pd
Bravo. Stalno neka lijepa iiznenadjenj
Amirkvaka
Meni je Meridian vazda bio najbolji i ostao! Dokazali ste to u ovoj kriznoj situaciji, donirali ste mnogo, a i nas nagrađujete morem bonusa i novim igrama svakog dana,riječi su suvišne, drago mi je što sam vaš igrač! ???
Dejan19
Bravo Meridian, uvijek nađete neku novu zanimaciju za svoje igrače. ?
prdiguz
Svaka čast Meridianbet!
Aldin..
Za nas prave kladionicare ponuda je uvijek tu. Mozemo da biramo igru, a kvote u Meridianu su zagarantovano najvece.Kad god odigram pravu kombinaciju, uzmem pare...ako ipak ne, dobro se zabavim.
user1329
Ante G.
Sto stravicno? Ko je budala bio da se kladi, bice budala i za ovo... Ljudi nasli nacin da zaradjuju novac, ovaca za sisanje uvijek bilo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.