Gabriel Jesus banovan na legendarnoj igrici, izgubio 40.000 dolara, pa se saznalo kakva je varalica

Brazilac u centru pažnje

Gabriel Jesus banovan na legendarnoj igrici, izgubio 40.000 dolara, pa se saznalo kakva je varalica

Endin Čaušević

Napadač Arsenala, Gabriel Jesus, našao se u centru pažnje zbog velike neugodnosti koju je doživio zbog igrice Counter-Strike 2. Brazilac se požalio da je njegov profil banovan, a onda je htio propasti u zemlju kada se saznalo šta se zapravo desilo.

Poznato je da mnogi fudbaleri vole igrati videoigrice i dosta slobodnog vremena provode za kompjuterima, a većina ih igra online i krije svoj identitet.

Međutim, ima i fudbalera koji ne kriju koje igrice vole da igraju, a jedan od njih je Gabriel Jesus koji ponajviše uživa u legendernoj igrici Counter-Strike.

Jesus je priznao da dosta slobodnog vremena provodi igrajući online ovu igricu na koju je potrošio ogromnu sumu novca kako bi kupio sve one najbolje stvari koje Counter-Strike može da ponudi.

Ipak, sve to sada mu je propalo nakon što je banovan s online igranja Counter-Strikea. Njegov nick na igrici nije bio poznat javno, ali je isti otkrio na Twitteru prije nekoliko dana kako bi pokušao da vrati svoj profil.

Oglasi

Gabriel Jesus se javno oglasio i otkrio da je njegov profil banovan i tražio je od nadležnih za legendarnu igricu da mu pomognu da isti vrati.

No, to je samo pokrenulo novi problem za Gabriela Jesusa jer su iz Counter-Strikea javno objavili zašto je on banovan i nakon toga za Brazilca više nije bilo povratka.

On je zbog sramote htio propasti u zemlju jer je javno objavljeno da je banovan jer je varao i nije igrao fer. Za sebe je govorio da je odličan Counter-Strike igrač, no ispalo je na kraju da je prevarant.

Također, engleski mediji pišu da je Gabriel Jesus izgubio čak 40.000 dolara zbog banovanog profila. Uložio je ogroman novac, a imao je i popularno oružje M4A1 S Hot Rod koje košta čak 800 dolara.

Da stvar bude gora ban koji je Gabriel Jesus dobio obično je trajan i on gotovo sigurno neće dobiti svoj profil nazad, niti će moći da proda sve te stvari koje je posjedovao kako bi vratio barem dio novca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Isti si moj mali kad dodje iz skole
0 0
DOKTOR_GAZ_
I navijaci AR567ALA su varalice..pricaju a im je klub VEIKAN..kad ih pitas koja im je najdraza OSVOJENA LIGA SAMPIONA, oni pocnu pricati o PRIDAJI DRESOVA..jedna zanimljivost:Posusje, Branitelj i AR567AL imaju isto EVROPSKIH TROFEJA...dakle 0, N U L A..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi