Najveći ikad i tihi merak: Djevojka ga vodi ka sedmom nebu, a on traži cigaretu da zapali

Kontrovezna scena

Najveći ikad i tihi merak: Djevojka ga vodi ka sedmom nebu, a on traži cigaretu da zapali

Admin Čaušević

Fotografija je izazvala tolike kontroverze da je najveći ikad odlučio i povući sudsku tužbu te tužiti magazin koji je objavio detalje sa ljetovanja između njega i njegove partnerice. 

Gianluigi Buffon je čovjek o kojem se priča posljednjih dana. Nakon karijere duge 25 godina odlučio je da digne sidro. Popularni Supermen je ostavio rukavice u ormar i više ga nećemo gledati među stativama.

Za sve što je uradio tokom karijere i koliko dugo je branio na vrhunskom nivou Buffon se opravdano smatra najboljim golmanom u historiji fudbala. Ostavio je neizbrisiv trag kako u dresu Italije, tako i u klubovima poput Juventusa i Parme. 

I dok je na terenu bio vrhunski čuvar mreže, van terena Italijan je volio da uživa. Dugo godina je bio u braku sa Alanom Šerodovom koju je ostavio radi poznate novinarke.

Buffon i D'Amico su u vezi od 2014. godine i imaju jedno dijete

Od 2014. godine pa do danas Buffon uživa u ljubavi sa Ilarijom D'Amicom, a iako su odavno zagazili u petu deceniju ovaj par i dalje izgleda fenomanalno.

Tokom proteklih godina imali su nekoliko strastvenih ljetovanja, a jedne prilike su ih paparazzi uhvatili u skoro pa intimnom odnosu na jahti. Neke od fotografija pogledajte ovdje. 

Oglasi

Dok se čuveni golman sunčao, novinarka mu je prišla i odlučila da se "zaigra" oko njegovog međunožja, a magazin Chi je objavio fotografije.  Buffon je odlučio sve poslati na sud, ali još uvijek se ne zna kako je okončan taj postupak.

Buffonovi advokati su pokušali objasniti da je fotografija nastala kada se D'Amico smijala i u jendom trenutku je stavila svoju glavu među Buffonove noge, međutim italijanska javnost i nije povjerovala u tu priču.

Legendarni čuvar mreže je poznat i kao strastveni pušač, pa je tokom ljetovanja sa D'Amico vrlo često znao biti uhvaćen i sa cigaretom u ustima. Fotografiju možete pogledati ovdje.

Buffon je poznat kao strastveni pušač

Posljednjih godina poznati par sa Apenina je vrlo često znao biti omiljena meta paparazzijima tokom njihovog ljetovanja pa je do sada objavljen niz njihovih pikantnih fotografija. 

Ovaj par je 2017. godine dobio sina Leopalda Mattiju, a Buffon iz prethodnog braka ima još dvojicu sinova Louisa Thomasa (2007.) i Davidea Leea (2009.).

Inače, Buffon je već pronašao novi posao jer je nakon odlaska u penziju ekspresno priključen stručnom štabu Roberta Mancinija.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Bolje da malo pišete o SP za žene malo. Ipak ima veze sa sportom nego ove gluposti što pišete. Ko kome puši i ko koga kara veze nema sa sportkim dogaďajima.
5 1
Culer
Kakav imbecilni portal!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi