Iranci razbijesnili Georginu, njena dobro oblikovana stražnjica je preko noći "uništena"!

Ronaldova partnerka u šoku

Iranci razbijesnili Georginu, njena dobro oblikovana stražnjica je preko noći "uništena"!

Edmir Škorić

Manekenka Georgina Rodriguez bila je žrtva tvrdokornog iranskog režima, a izvori blisku njenoj porodici tvrde da je uzrujana zbog onoga što su joj napravili.

Georgina je u društvu partnera Cristiana Ronalda i njihovo četvero djece slavila njegov 39. rođendan. Sretna porodica nasmijano je pozirala uz torte u svom apartmanu.

Ona je nosila crnu haljinu koja je ponovo isticala njenu figuru, naročito stražnjicu kojoj se mnoge žene dive. "Normalna" fotografija jasno pokazuje izbačenu stražnjicu zgodne Georgine, ali je ista ta fotografija doživjela promjene prije objave u novinama iranskog režima Hamshahri.

Naime, Hamshahri je objavio istu tu fogorafiju ali doslovno bez stražnjice, koja je u nekom od alata za uređivanje fotografija "obrisana".

Oglasi

"Georgina će biti jako uzrujana. Vrijedno radi za svoje tijelo i jako je ponosna na svoje obline. To samo pokazuje da je pogled na žene u nekim dijelovima svijeta iskrivljen. To je samo dno", rekao je izvor, prenosi britanski The Sun.

30-godišnja manekenka uživa pokazivati svoju stražnjicu jer svjesna je da ima čime da se pohvali, mada je od prelaska u Saudijsku Arabiju slijedila muslimanske običaje i pokušavala biti što pristojnija.

Žene u Iranu moraju nositi veo i široku odjeću koja pokriva sve osim ruku i lica - ili prijeti do deset godina zatvora. Naravno, takav pogled na žene i njihovu slobodu mnogima je zasmetao i bilo je u prošlosti puno kritika na iransku vladu.

Oglasi

Georgina Rodriguez je jako popularna na društvenim mrežama gdje objavljuje razne fotografije, a zahvaljujući Ronaldu stekla je status planetarne zvijezde. Ona je Ronalda upoznala krajem 2016. godine. Tvrdi da je njen prvi susret sa Portugalcem bio "ljubav na prvi pogled".

"Naš prvi susret bio je u Gucciju, gdje sam radila kao pomoćnica u prodaji. Danima kasnije ponovo smo se vidjeli na događaju drugog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje", priznala je.

Vijesti o njenoj vezi sa slavnim fudbalerom počele su se pojavljivati ​​u novembru 2016. kada su snimljeni kako ruku pod ruku šeću pariškim Disneylandom i javno pokazuju ljubav jedno drugome. I unatoč tome što se maskirao, italijanski časopis Chi uspio je identificirati Ronalda dok se mazio uz svoju novu ljubav.

Georgina je rodila kćerkicu Alanu Martinu 12. novembra 2017., a Ronaldo je objavio sliku na Instagramu, napisavši: "Alana Martina je upravo rođena! I Geo i Alana su sjajni! Svi smo jako sretni!" Nešto više od dvije godine kasnije, par je bio prisiljen demantovati glasine da su se vjenčali na skromnoj ceremoniji u Maroku.

Prošle godine su bili suočeni sa glasinama da se nalaze u ljubavnoj krizi, da nisu u istom odnosu kao prije, no oboje su to demantovali, a Georgina je na svakom važnijem događaju bila uz svog dragog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi