Georgina Rodriguez izabrala stranu u sukobu Palestine i Izraela, ispravila se brzinom svjetlosti

Objave na Instagramu izazvale dosta pažnje

Georgina Rodriguez izabrala stranu u sukobu Palestine i Izraela, ispravila se brzinom svjetlosti

Admin Čaušević

Mnoge slavne ličnosti, uključujući i one koje su povezani sa sportom, se zalažu za prekid oružanog sukoba između Palestine i Izraela koji traje već nekoliko dana. Među njima je i Georgina Rodriguez, partnerice Cristiana Ronalda. 

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez objavila je nekoliko storyja na Insgramu pozivajući na mir usred oružanog sukoba između Izraela i Palestine.

Napetosti između dviju nacija pogoršale su se nakon što su militanti Hamasa ispalili ogroman broj raketa na Izrael 7. oktobraa. Stotine naoružanih napadača infiltrirale su se među Izraelce uzevši mnogo nevinih za taoce.

Izrael je uzvratio Palestini, a situacija se iz dana u dan pogoršavala, a u međuvremenu uvedena potpunu blokadu Gaze koja uključuje zabranu unosa hrane, struje i goriva.

Nakon bolnih secna koje su obišle svijet Georgina Rodrigez je objavila jednu djevojčicu iz Palestine kako sjedi na ruševinama svog doma sa plišanim medom u rukama.

Mnogi su taj story protumačili kao Georginino zauzimenje strane u oružanom sukobu zbog čega se ona ekspresno ispravila objavom drugog storyja.

Oglasi

Atraktivna brineta je objavila dvije fotografije sa žrtvama sa obje strane te ikonom mira u sredini. Na sve to je dodala slomljeno srce kako bi izrazila svoje emocije.

Georgina ima razne sponzore koje reklemira na društvenim mrežema koji podržavaju Izrael i Palestinu zbog čega mora biti jako oprezna sa svojim sponzorima.

Prema nekim informacijama ona raspolaže sa bogatstvom od 10 miliona eura pa joj je veza sa Ronaldom osim planetarne popularnosti donijela i fantastično bogatstvo.

Unatoč priznanju da biti partnerica Ronaldova ima svoje prednosti, Georgina je nedavno rekla da je sama zaradila novac koji ima i bila je ponosna na to kako je upravljala svojom karijerom.

Ova 29-godišnjakinja se nekada borila za posao radeći kao prodavačica u Guccijevom butiku u Madridu. Njena se sreća promijenila kada je slučajno upoznala Cristiana Ronalda 2016. dok je radila.

Par je počeo hodati i od tada su u vezi. Trenutno žive u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, zajedno sa svoje petero djece.

Top Komentari

konjnakvadrat
Al je dobra bajoooooooo
2 1
snupi
Sponzorusa pa ima sponzora.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi