Fotografije Georgine Rodriguez djeluju sasvim obično, ali iza njih je detalj koji je ključan za sve
(AP Photo/Luca Bruno)

Naplaćuje ih skupo

Fotografije Georgine Rodriguez djeluju sasvim obično, ali iza njih je detalj koji je ključan za sve

Midhat Šljivak

Georgina Rodriguez stekla je veliku slavu nakon što je postala djevojka Cristiana Ronalda. Popularnost je iskoristila da zaradi ogromne cifre, a naplaćuje čak i intervjue.

Georgina Rodriguez postala je poznata širom svijeta zbog veze s jednim od najboljih fudbalera svih vremena Cristianom Ronaldom, a tu popularnost iskoristila je da napuni svoj bankovni račun.

Ova 29-godišnjakinja skupo naplaćuje svoje vrijeme. Uzima ogromne cifre za fotografisanje i intervjue, a tako je bilo i prethodnih dana kada je pozirala za portugalsko izdanje magazina 'Vogue'.

Influencerica i model je naplatila 100.000 eura za svega nekoliko sati rada. Napravljeno je nekoliko fotografija i odrađen je intervju i novac je brzo bio na bankovnom računu.

Oglasi

Georgina je ranije isticala da ne zavisi od novca svog izabranika koji godišnje uzima nestvarne cifre.

"Ide mi dobro proteklih godina, ali naporno radim. Ponekad me nazivaju ženom fudbalera na odvratan način, ali to me ne dotične. Sretna sam što sam s Cristianom, volim ga i sretna sam s njim.

"Znam da mi se otvaraju mnoga vrata samo zbog njegovog imena, ali sve što imam na računu sam sama zaradila. Ponosna sam na sebe i kako upravljam karijerom, te zbog načina na koji se posvećujem poslovnim i privatnim obavezama", rekla je Georgina za magazin Forbes.

Postoje navodi da joj Cristiano uplaćuje 100.000 eura mjesečno za brojne troškove, no ova priča nikada nije potvrđena. I bez njega za nju definitivno ne bi bilo zime jer zarađuje sjajne cifre.

Iskoristila je maksimalno popularnost. Procjenjuje se da je 'teška' više od 10 miliona dolara i jedna je od manekenki koja zarađuje najviše novca na društvenim mrežama.

Podsjetimo, ona je karijeru počela kao prodavačica u Gucci radnji u Madridu, a zatim je naišao Cristiano Ronaldo. Sve ostalo je historija.