Svjedočenja iz prošlosti noćna su mora za Georginu: Svim silama pokušava sakriti ko je ona zaista
Foto - Instagram

Ronaldova izabranica na sudu

Svjedočenja iz prošlosti noćna su mora za Georginu: Svim silama pokušava sakriti ko je ona zaista

Midhat Šljivak

Georgina Rodriguez stekla je slavu zbog činjenice da je izabranica jednog od najboljih fudbalera ikad Cristiana Ronalda. Atraktivna Argentinka i CR su već sedam godina skupa, a ona nikako ne voli da priča o životu prije njega, koji nije bio bajan. Zato je odlučila pokrenuti postupak protiv dvije TV kuće koje su željele predstaviti njen život prije Cristiana i traži da im se zabrani objava sadržaja.

Georgina Rodriguez upoznala je Cristiana Ronalda u junu 2016. godine u jednoj radnji u Madridu, gdje je imala ulogu prodavačice. Dopala se Portugalcu na prvi pogled i ubrzo su počeli romansu.

Već godinama je atraktivna Argentinka u centru pažnje samo zbog činjenice da je izabranica jednog od najboljih fudbalera svijeta, no često se može čuti da ona nije baš ono što se predstavlja u javnosti i da ima burnu prošlost.

Dva TV kanala napravila su priču o njenoj prošlosti. Razgovarali su s članovima porodice i bivšim prijateljima, koji očigledno nisu imali baš lijepe riječi o njoj.

Oglasi

Georgina je dobila informaciju da se sprema dokumentarni film. Odlučila je regovati i unajmiti advokata kako bi zaustavila prikazivanje filma, kako bi 'zaštitila svoju ličnost'.

O ovom slučaju će se na sudu raspravljati 3. i 4. oktobra. Naravno, advokat je skupo plaćen i najbolji je na svijetu u ovakvim procesima i vidjet ćemo hoće li joj i Mario Bonacho pomoći u ovom slučaju.

Koliko je Georgina spremna da zaštiti svoju prošlost govori i tužba koju je podnijela protiv bivše kolegice iz radnje.

"Nedavno je tužila bivšu kolegicu iz radnje koja je u jednoj emisiji istakla da je Georgina uvijek tražila 'veliki ulov'", tvrdi španski AS.

[instagram]https://www.instagram.com/georginagio/?img_index=1[/instagram]

Georgina je očigledno spremna na sve kako bi zaštitila svoj lik od bilo kakvih negativnih komentara i želi da u očima svijeta bude perfektna žena bez mane.

Hoće li uspjeti sačuvati takav status znat ćemo u narednim danima kada sud donese odluku u ovom slučaju koji joj očigledno uzrokuje popriličan stres.

Treba svakako napomenuti da je ona svoj 'perfektan' život predstavila u Netflixovoj seriji 'Ja sam Georgina'. Tamo je govorila o sebi i predstavila je samo ono što je ona željela da se vidi.