Kakva scena na ulici: Veliki zavodnik čeka u skupocjenom autu, pa odlazi u noć s teniserkom
Bugarin je najveći zavodnik u svijetu sporta

Pokazao je ko je i šta je

Kakva scena na ulici: Veliki zavodnik čeka u skupocjenom autu, pa odlazi u noć s teniserkom

Midhat Šljivak

Bugarski teniser Grigor Dimitrov važi za najvećeg zavodnika u svijetu sporta. Zašto je to tako pokazuje scena iz Monte Carla od prije nekoliko dana kada je u noć otišao s francuskom teniserkom Alize Lim.

Grigor Dimitrov je pored vrhunskih teniskih kvaliteta u svjetskoj javnosti poznat kao najveći zavodnik. Lista djevojaka s kojima je bio dokaz je tome.

Sve je počelo 2012. godine sa Serenom Williams. Izlazio je potom s Marijom Sharapovom, čuvenom pjevačicom i snom mnogih muškaraca Nicole Sherzinger, a potom i s milijarderkom Lolitom Osmanovom.

Izgleda da je veza s Osmanovom odavno gotova. Scena s ulica Monte Carla od prije nekoliko dana dovoljno govori jer je u njegovom automobilu završila francuska teniserka Alize Lim.

Na snimku koji se pojavio Dimitrov čeka u skupocjenom automobilu. Potom mu prilazi 33-godišnja francuska teniserka, a zatim skupa odlaze u noć.

Oglasi

Još uvijek međutim nema potrebe da li je ovaj duo postao par ili se samo radi o zabavi za jednu noć. Bez obzira na sve Dimitrov je pokazao da je zaista veliki zavodnik.

Djevojke jednostavno ostanu bez daha kada ga ugledaju. Ima 'ono nešto' što ih obara s nogu i lijepa Alize je samo jedna u nizu koju je osvojio.

Alize Lim nije previše poznato lice u svijetu tenisa. Najbolji ranking karijere joj je 135. mjesto iz 2014. godine, ali van tenisa je već tri godine i karijera joj je vjerovatno okončana.

Oglasi

Nema Francuskinja previše uspjeha tokom karijere. Osvojila je tri ITF titule, a od WTA nastupa najbolji rezultati su joj treće runde na Australian i US Openu.

Dimitrov je naravno mnogo veća faca u svijetu tenisa. Trenutno je svjetski broj 10. a u karijeri je 32-godišnji Bugarin imao ranking na trećem mjestu 2017. godine.

Ipak, u osvajanju cura je definitivno svjetski broj jedan. Tu je jednostavno nepobjediv.

Stigne usput i odigrati vrhunske turnire. Zarađuje sasvim dovoljno da živi mirno i da djevojkama može priuštiti apsolutno sve što požele.

Oglasi