Kćerka legende Reala dobila dijete prošle godine, a sad donijela odluku koja je za Špance sramotna

Gutijeva mezimica ponovo na žestokom udaru javnosti

Kćerka legende Reala dobila dijete prošle godine, a sad donijela odluku koja je za Špance sramotna

Endin Čaušević
Teme:

Jose Maria Gutierrez Hernandez poznatiji kao Guti legenda je Real Madrida, ali i čovjek koji nije imao previše uzoran život. Mnogi smatraju da se to sada najbolje vidi jer i njegova kćerka Zayra ne prestaje da iznenađuje špansku javnost svojim potezima koji i nisu previše za pohvalu.

Guti je najbolje dane svoje igračke karijere proveo u Real Madridu s kojim je osvojio skoro sve što je mogao i sigurno da je zlatnim slovima upisan u historiju kraljevskog kluba kao dio jedne od najlegendarnijih generacija.

Iako je pored sebe u veznom redu imao konkurenciju poput Luisa Figa, Davida Beckhama, Zinedinea Zidanea i mnogih drugih na kraju je Guti bio uvijek poprilično standardan i na visini zadatka.

Međutim, nakon odlaska u Bešiktaš počeo je da se nalazi u centru pažnje zbog noćnih provoda i opijanja što nije bilo za pohvalu. Gutijev način života je bio itekako loš i imao je problema s alkoholom, a mnogi smatraju da je to itekako ostavilo traga na njegovu porodicu.

Guti inače ima troje djece, ali njegova najstarija kćerka Zayra čini se da je krenula očevim stopama kada su skandali u pitanu.

Oglasi

Ovaj 23-godišnjakinja prošle godine iznenadila je sve objavom da je dobila dijete s dečkom Mikijem Mejiasom. Međutim, ni godinu dana nakon poroda Zayra je ponovo u centru pažnje španske javnosti.

Zayra Gutiérrez, hija de Guti y Arantxa de Benito, da a luz a su primer  hijo junto a su novio Miki Mejías

Zayra ne živi baš onako kako bi njen otac želio i donosi često ishitrene i pogrešne odluke, a mnogi smatraju da je i sada napravila glupost koja joj uopšte nije trebala.

Iako njena beba nema ni godinu dana Zayra je odlučila da se prijavi u reality emisiju "Survivor" i bit će dio ovogodišnjeg izdanja. Mnogi je osuđuju jer to znači da će ostaviti bebu koja nema ni godinu dana, te otići na drugi kraj svijeta kako bi bila dio emisije.

Oglasi

Odluke 23-godišnje Zayre mnogi povezuju i s Gutijevim načinom života, te tvrde da je sve to sada posljedica toga što se Španac nije posvetio porodici kada je trebao jer je tada većinom vrijeme provodio po noćnim klubovima.

Guti ne voli previše da priča o svojoj porodici i privatnom životu, ali sigurno da nije imun kada vidi da je i njegova kćerka na udaru javnosti.

Guti ya es abuelo: Zayra Gutiérrez da a luz a su primer hijo - Tikitakas

Nekadašnji igrač Real Madrida trenutno radi kao stručni komentator na jednoj španskoj televiziji i sa samo 46 godina postao je prošle godine djed što je bila vijest koja je odjeknula širom Pirineja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi