Atraktivna plavuša "zaskočila" sakupljača lopti, dječak nije znao šta ga je snašlo

Scena pred fudbalsku utakmicu

Atraktivna plavuša "zaskočila" sakupljača lopti, dječak nije znao šta ga je snašlo

Admin Čaušević

Jedna od najpopularnih turskih pjevačica je imala 27 godina kada je njena scena sa stadiona Turk Telecom u Istanbulu obišla svijeta. 

Hadise Acikgoz je rođena i odrasla u Belgiji, ali je zbog porijekla svojih roditelja uvijek gajila naklonost prema Turskoj, a na kraju je i izabrala državljanstvo te zemlje.

Vrhunac karijere je imala 2009. godine kada je predstavljla Tursku na Eurosongu te je sa pjesmom Dum Tek Tek osvojila četvrto mjesto u ukupnom poretku.

Bila je 2012. godina kada je izabrana da uoči 500. utakmice Turske održi kratki koncert. Tada su Turci igrali protiv Danske.

Istračala je Hadise u dresu turske reprezentacije, te je odlučila da koketira sa sakupljačima lopti i dječacima koji su držali veliku zastavu na centru.

Oglasi

Jednom od dječaka je prišla, zagrlila ga i nešto mu rekla, a dječak je se praktično zaledio i samo je klimnuo glavom kao da odobrava njen prijedlog.

Hadise danas ima 37 godina, a nakon što se razvela vrlo često puni stupce u turskoj žutoj štampi, tako je bilo i u februaru.

Otvoreno se nudila napadaču Mauru Icardiju i željela je s njim da se upozna nakon što je Argentinac prekinuo sa Wandom Icardi, međutim sve je ostalo u pustim željama.

Prošle godine je bila u braku i to punih pet mjeseci pošto se bila udarala za biznismena Mehmet Dincerler, a njihog zajednički život je trajao mnogo kraće od očekivanog.

Inače, što se tiče reprezentacije Turske i pored poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo izabranici njemačkog trenera Stefana Kuntza stoje vrlo dobro.

U junskom prozoru ostvarene su dvije pobjede i to nad Latvijom(3:2) te Velsom (2:0) pa nakon četiri odigrane utakmice Turci zauzimaju prvo mjesto i na pravom putu su da se plasiraju na Euro u Njemčku gdje će u slučaju plasmana sigurno imati nevjerovatnu podršku.

Top Komentari

HarisADP
Kuja odurna
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi