12

Komentari (12)

bebi
Sticem dojam da ova spodoba i vama placa u Hermes torbicama da pisete o njoj. Aplikacija ide na brisanje , nekada je ovdje i “bla bla” rubrika bila cool a kad vidim ovu seljanduru vidim da je sve u piiiii otislo
karlhajncbrazzzo
Malo više poštovanja za Izeta. Ostavite mahalaški mentalitet kod kuće.
bebi
Sticem dojam da je Izet zrtva nasilja hahhahahahahahah
mlacenica1
Najjace je sto njih svi ovi novinari ismijavaju oko ‘mode’ a njih dvoje ne kontaju. Misle papcine da je dovoljno zalijepiti 10.000 eura na celo i automatski postajes cool. Kakvi seljoberi.
MirzaBarucic
A jb'o vas više ovaj papak. Zašto ga svakodnevno forsirate? Kakve ovo ima veze sa sportom?
jesen
a da svi vi koji kazete da je ruzna objavite slike svojih djevojaka ili zena..
bebi
Bhf
Dzaba joj kad je ruzna k’o lopov
milivoje
pokakim se u ukus obitelji Hajrovic!
casimiro
Sta ce seljanka!Nasla konja pa ga jase!Sta bi Amra dzekina trebala.hhhahahhaah...Da je normalna ne bi se hvalila tim,dok drugi nemaju hljeba jesti.
dileo
jarane njen otac ima vise para 10 puta nego Hajrovic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.