Ko ti dade vozačku? Neko je kontroverznom fudbaleru slupao auto od 400.000 eura
Skupocjeni automobil je pretrpio značajnu štetu

Teška nesreća

Ko ti dade vozačku? Neko je kontroverznom fudbaleru slupao auto od 400.000 eura

Midhat Šljivak

Skupocjeni Rolls-Royce Cullinan vrijedan oko 400.000 eura slupan je na ulicama Amsterdama, a ispostavilo se da je njegov vlasnik fudbaler Chelseaja Hakim Ziyech.

Luksuzni SUV Rolls-Royce Cullinan3 slupan je na ulicama Amsterdama u sudaru s Polom, a na kraju se ispostavilo da je skupocjeni automobil u vlasništvu zvijezde Chelseaja Hakima Ziyecha.

Ziyech prema informacijama nije bio u automobilu već ga je vozio neko drugi. Nizozemski mediji pišu da je jedan od vozača uhapšen, no nije poznato je li to vozač Pola ili Rolls-Roycea.

Šteta na automobilima je poprilično velika. Vidljivo je oštećenje na lijevim vratima Ziyechovog automobila koji je potom udario u parkirana bicikla na trotoaru.

Oglasi

Polo je prošao mnogo lošije. Njegov prednji dio je potpuno uništen i od automobila vjerovatno nema ništa.

Neće međutim biti nikakvo iznenađenje ako on popravljen završi u Bosni i Hercegovini ili nekoj drugoj balkanskoj državi kao 'malo korišten i bez ranijih oštećenja'.

Hakim Ziyech vjerovatno neće bacati pare na popravku Rolls Roycea. U garaži ima još mnoštvo luksuznih automobila i može ih svakodnevno mijenjati.

Marokanski fudbaler će ubuduće dobro paziti kome daje automobile. Nekome je previše vjerovao i drugi put će sigurno drugačije.

Ziyech je ovog ljeta trebao put Saudijske Arabije. Međutim, propao mu je transfer u Al Nassr, pa je on još uvijek u Londonu, gdje čeka rasplet karijere.

Na njega trener Plavaca Mauricio Pochettino ne računa previše i vrata Stamford Bridgea su mu otvorena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi