13

Komentari (13)

lalinjo
Tako je majstore,svaka vjera je dobra ukoliko je prakticiras ispravno,niti jedna vjera ne poziva na ratove,ubijanje i sl.,to rade losi ljudi i sve izvlace iz konteksta za osobnu korist,ostani takav kakav jesi i prenesi na svoju djecu,mozda svijet bude bolji.....
Prazina
Kad vidim ove komentare na Harisovo realno, normalno i jedino ispravno razmišljanje, onda shvatim kako smo mi kao društvo i država zaostali 50 godina
Hanibal
Pogrjesan izbor zene ne znaci naopako razmisljati. Svako razmisljanje koje podrzaje razaranje Gaze (kuce, stambene zgrade, bolnice, skole) i ubijanje do sada oko 7000 njegovih stanovnika (najvise djece) jeste naopako razmisljanje. Iskrivljen svijet. Iracionalni pogledi i podrska fasizmu. U Gazi se brani osnovno pravo ljudi: pravo na zivot.
FahrudinKonjHodzic
podrzaem izrail
Koljaccetnika
Podrzim ti sestru od pozadi
dragons
Jeboovenovinare
****o cifutsko potplaceno, jadno
Hoss
ČkaPi ucjenjuje ga cifutnkinja, fuj harise fuj! Bil tako govorio kome ces pomoci ako kazes da ue bio genocid u Srebrenici?
Rivaldo
Svi se mi kao ateisti radjamo. Kasnije nam nametnu zaostale religijske gluposti.
Hoss
Super, mani se nas koji vjerujemo, nit sam te okreto vjeri, nit me interesuje tvoj hendikep.
Ibrahimbeg
Najvažnije je u životu pravo se pristrojiti. Vrlo je važno znati na kojoj si strani.Pravda mora ds dominira kod čovijeka.Samo je dragi Bog pravedan, i moćan a svi ovi silnici imaju svoj kraj cionizmu.Kako će biti upravu a naselili ubice na području današnje Pslestine. Tako ds su prije 76.godina nspravili Palestincima genocid.Plansko ubijanje i protjerivanje, evo danas je došlo najviše do izražaja.Neka svako sebe postavi u položaj Palestinaca da te neko prisilno protjeraje ubija sa tvoga rodnoga ognjišta domovine. Bog dragi će svakome onome ko čini zločine, genocide dati svoju kaznu.Neće pitati ni Amerike ni bilo koje zemlje koja podržaje genocide, kada odluči da uništi cioniste, uništit će ih.Dragi Bože ne ostavljaj na zemlji ni jednoga zločinca, genocidaša, zulumćara, rasistu,mrzitelja drugoga i drugačijega. Dragi Bože sačuvaj narod Pslestine i Palestinu.
Refiksabanadzovic2
Zidov se ne postaje,zidov se samo radja,tako da Medunjaninu imas zidova u familiji,bolje da si transvestita ozenio
LedeniTuzla
Pogresno, svi se mi radjamo kao muslimani, zato se neki krste, za cifute ne znam sta rade :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.