Vrckasta plavuša nanijela je Zlatanu najveći poraz u životu: "Zaprosio sam je, rekla je ne"

Helena ne želi da se uda za Ibrahimovića

Vrckasta plavuša nanijela je Zlatanu najveći poraz u životu: "Zaprosio sam je, rekla je ne"

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović otkrio je zašto nije u braku sa svojom partnericom, iako su zajedno više od 20 godina i imaju dvoje djece.

Bivša zvijezda PSG-a, AC Milana i Manchester Uniteda govorila je u intervjuu s Piersom Morganom u sklopu serije 'Piers Morgan Uncensored' na TalkTV-u.

Među temama intervjua bile su vrijeme koje je Šveđanin proveo na Old Traffordu, njegova razmišljanja o trenutnom šefu Uniteda Eriku ten Hagu i osvrt na njegovu slavnu i legendarnu karijeru.

Ibrahimović je govorio i o kontroverznim trenucima u svojoj karijeri, odnosu s Joseom Mourinhom te govorio o drugim sportskim legendama poput Novaka Đokovića i Muhammada Alija. Bio je tu i dio o Zlatanovom djetinjstvu i osobnom životu - a Morgana je zanimao i Zlatanov odnos sa partnericom Helenom Segar.

Upoznali su se davno, od 2002. godine su zajedno, imaju dvoje djece, ali nisu vjenčani. "Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina", otkrio je Ibra.

Oglasi

"Rekao sam, nakon 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom. Rekla je, 'Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom'. Ona je jaka, vrlo jaka. Mislim da je to kul, jer ako to učiniš, dobivaš više poštovanja od mene, jer ne moram stalno pobjeđivati."

Na pitanje bi li ponovo zaprosio svoju partnericu, Ibrahimović je odgovorio: "Ne. Imala je jednu priliku, drugu priliku neće dobiti".

"Ali ona ima dva dječaka od mene, pa je to još veće nego biti u braku", u svom je stilu poručio bivši švedski reprezentativac.

Oglasi

Helena je ranije u jednom intervjuu otkrila zašto se nije udala za Ibrahimovića. "Udaja bi mogla poremetiti moj osjećaj neovisnosti. Ne želim da me se etiketira samo kao ženu igrača ili pobjednicu natjecanja ljepote".

"Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se", zaključila je Helena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi