Hrvatice sanja, a 'pogrešne' ljubi - Mnoge su u Zagrebu ostale razočarane zbog bivše zvijezde Dinama

Olmo odabrao djevojku

Hrvatice sanja, a 'pogrešne' ljubi - Mnoge su u Zagrebu ostale razočarane zbog bivše zvijezde Dinama

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda zagrebačkog Dinama, a sada njemačkog RB Leipziga Dani Olmo, predstavio je novu djevojku. Iako je silno želio Hrvaticu, zadovoljio se atraktivnom Njemicom Laurom.

Dani Olmo je na početku nove godine odlučio predstaviti ženu s kojom uživa u Leipzigu. Dugo je 25-godišnjak sanjao Hrvatice, a na kraju je odabrao Njemicu.

Njegova izabranica je blogerica i influenserica Laura Abla. O njoj nema previše informacija osim da se radi o zvijezdi društvenih mreža.

Fotografija iz njegovog rodnog grada Terrasse na kojoj se drže za ruke privukla je veliku pažnju. Komentari su puni oduševljenih čestitki, posebno mladoj dami.

Pretpostavlja se da je svoju izabranicu Dani predstavio roditeljima. Ko zna, možda je to naznaka za nešto više u budućnosti.

Oglasi

Dani Olmo s djevojkom Laurom (Foto: Instagram)

Olmo je ranije govorio da bi rado pored sebe vidio Hrvaticu. Zaljubljen je u Hrvatsku gdje je proveo najbolje godine života.

"Rekao sam već jednom i opet ću ponoviti: Hrvatice su mi ljepše nego Španjolke, ali još nisam pronašao djevojku", govorio je Olmo prije nekoliko godina u razgovoru za magazin Story.

GNK Dinamo Zagreb slavi zbog transfera Danija Olma

Dani Olmo trebao bi narednog ljeta napraviti veliki transfer. Spominju se brojni evropski velikani kao potencijalne destinacije i cifra od 60 miliona eura.

Ako do transfera dođe Dinamo Zagreb će dobro profitirati. Modrima bi od transfera moglo pripasti 6.2 miliona eura.

Dinamo po dogovoru s Leipzigom ima 20 posto od zarade njemačkog kluba. On je plaćen 29 miliona eura zagrebačkom klubu i ako ga prodaju za 60, to je zarada od 31 milion eura.

Od te cifre Dinamu ide 20 posto. To je u konačnici 6.2 miliona eura i Modri definitivno mogu biti zadovoljni cifrom koju bi trebali dobiti.

Olmo je kao 16-godišnjak stigao u Zagreb i nema dileme da je ljubav prema Hrvatskoj ogromna.

Oglasi