15 Ruskinja se izgubilo pred najsnažnijim fudbalerom, najočajnija obrukana: "Molim te, daj mi..."

Hulik i navijačice Spartaka iz Moskve

15 Ruskinja se izgubilo pred najsnažnijim fudbalerom, najočajnija obrukana: "Molim te, daj mi..."

A. Čaušević
Teme:

Dugo vremena je slovio za najsnažnijeg fudbalera svijeta, tako je i danas bez obzira što je u poznim fudblaskim godinama i ne igra u nekoj od vodećih liga svijeta. U Rusiji je proveo pet godina i mnoge je dovodio do ludila, uključujući i navijačice. 

Ne postoji ljubitelj fudbala koji nije čuo za Givanilda Vieira de Souzu. Naravno ne pod tim tim imenom, već pod nadimkom Hulk.

Brazilac je prepoznatljiv po super snažnom udarcu lijevom nogom, ali i nevjerovatnom fizičkom građom zbog kojeg i podsjeća na čuvenog Marvelovog junaka iz igranih i crtanih filmova.

Na vrhuncu karijere napadač je igrao u Zenitu gdje se zadržao od 2012. do 2016. godine i bio je najbolji igrač ruskog prvenstva uz određene zgode i nezgode.

Ruskinja je na kraju bila razočarana potezom Hulka

Neobičan zahtjev imao je na jednom gostovanju kod Zenitovog ljutog rivala, Spartaka iz Moskve kada se susreo sa navijačica kluba iz ruske prijstolnice.

Prilikom ulaska u tunel Hulk je skinuo do dres, a sve do jedne navijačice, njih 15-ak su ga su ga požudnu odmjerile, a neke su prasnule u smijeh.

Oglasi

Ipak, jedna je bila najhrabrija. Pomalo i očajna plavuša je prišla Brazilcu, zamolila ga je da mu da dres, ali je na kraju samo ponižena.

Sjajni fudbaler joj je hladno rekao da joj ne može dati svoj dio opreme i otišao u svlačionicu, dok je razočaran navijačica počela skakati u hodniku od bijesa.

Bez obzira treba joj odati priznanje pošto je jedina pokazala hrabrost i prišla Hulku iako je na kraju doživjela hladan tuš.

Oglasi

Inače, Hulk je već dvije godine član Atletico Mineira gdje privlači pažnju svojim partijama, ali i neobičnom tjelesnom pojavom pošto tokom jednog meča zna izgubiti i do nekoliko kilograma.

Ponovo će postati otac

Poznato je da je Hulk odlučio ostaviti svoju suprugu Iran Angelu de Souzu poslije čega se oženio sa njenom nećakinjom Camilom Angelom.

Sa nećakinjom svoje bivše Brazilac je već jednom postao otac, a krajem 2023. godine je otkriveno da će postati roditelji po drugi put nakon što su u tajnosti držali trudnoću.

Tokom braka dugog 12 godina sa Camilom Hulk je dobio dva sina i kćerku tako da će kroz nekoliko mjeseci dobiti svoje peto dijete. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti